Sextoy-demonstratrice worden

Werken als demonstratrice

Waaruit bestaat het werk als demonstratrice?

Wat houdt de job van thuisdemonstratrice van sextoys in? Wat zal ik moeten verkopen op sextoy-avondjes? Hoe gebeurt de verkoop? Hoe verloopt een sextoy-demonstratie? En vooral: hoe kun je sextoy-avondjes organiseren en plannen? Ontdek wat de job van thuisdemonstratrice van sextoys precies inhoudt en hoe je elke maand gemakkelijk een mooi bedrag kunt bijverdienen.

Sextoy-demonstratrice worden

De sextoy-branche

Kom meer te weten over je toekomstige bedrijfstak

De sextoy-branche en thuisverkoop kennen geen crisissen. De afgelopen decennia hebben ze geen enkele terugval gekend. De combinatie van deze beide sectoren is momenteel in volle opgang. Je bent dus verzekerd van werk in een succesvolle branche. Alleen jouw kwaliteiten zijn doorslaggevend. Ontdek dus snel de nieuwe en spannende wereld van de sextoys en de thuisverkoop.

Praktische info omtrent Lovely Secret

Gratis opleiding

Lovely Secret biedt gratis opleiding aan

Lovely Secret is zich bewust van het belang van een goede opleiding voor haar thuisdemonstrantrices. Als verkoopster van seksspeeltjes vertegenwoordig je Lovely Secret ten overstaan van onze klanten. Gedurende je volledige carrière bij ons krijg je dus van ons opleidingen. Niet alleen een basisopleiding, maar ook regelmatige bijscholingen over nieuwe producten.

Sextoy-demonstratrice worden

Het demonstratiepakket

Je krijgt van ons een gratis starterspakket

Bij Lovely Secret hoef je vooraf niets te betalen om demonstratrice te worden! Wij bieden je gratis een volledig startpakket aan met een zestigtal verschillende producten (seksspeeltjes, cosmetica, ondeugende spelletjes, accessoires…). Als nieuwe producten voorradig zijn, kun je dit pakket uitbreiden tegen zeer voordelige prijzen.

Sextoy-demonstratrice worden

Vergoeding

Meer info over je aantrekkelijke vergoeding

Naast prettige werkomstandigheden biedt de job van sextoy-demonstratrice je uitzicht op een zeer aantrekkelijke bijverdienste. Je kunt dus een mooi centje bijverdienen, jouw klanten gelukkig maken en pret beleven. Het gaat om thuisverkoop: hoe meer je dus werkt en verkoopt, hoe meer je zult verdienen. Jouw vergoeding is dus afhankelijk van jouw motivatie.

Sextoy-demonstratrice worden

Vragen en antwoorden

Vragen over praktische kwesties?

Wie kan solliciteren? Wat zijn de vereisten? Waaruit bestaat de vergoeding? Hoe vind je klanten? Wat is mijn rol als demonstratrice in de thuisverkoop? Dit gedeelte is gewijd aan de vragen waarmee je mogelijk zit en de antwoorden op die vragen. Je kunt contact met ons opnemen als je nog andere vragen hebt die niet in de lijst staan.