VOORDELEN VOOR WIE ZELF OOK EEN DEMO WIL ORGANISEREN

Jouw voordelen als je zelf ook een sextoy-demo wilt organiseren

Omdat we onze klanten nog meer in de watten willen leggen en we hen willen bedanken voor hun vertrouwen, hebben we besloten bij onze sextoy-thuisdemonstraties geschenken uit te delen aan wie zelf ook een sextoy-demo wil organiseren. Het principe is eenvoudig: word je tijdens jouw aanwezigheid op een avondje bij een vriendin gecharmeerd door het concept en wil je graag zelf ook een demo organiseren? Dan regent het geschenken! Iedereen valt namelijk in de prijzen: zowel de gastvrouw van die avond als de toekomstige gastvrouw! Dit zijn de voordelen voor wie zelf ook een demo wil organiseren…

Zelf een sextoy-demonstratie organiseren

Je bent gastvrouw en een vriendin wil ook een demonstratie organiseren?

Tijdens de sextoy-demonstratie bij jou thuis zal elke gast die zelf ook een avondje wil organiseren, jou recht geven op een waardebon van € 10. Deze bon zal bij ieder van hen geldig zijn. Je kunt maximaal 4 waardebonnen verdienen tijdens je demonstratie, wat overeenkomt met vier vriendinnen die zelf ook een sextoy-demonstratie bij hen thuis willen organiseren.

Zelf een sextoy-demonstratie organiseren

Jouw voordelen als toekomstige gastvrouw

Als je tijdens een demonstratie van een vriend(in) jouw eigen sextoy-demo inplant, zul je tijdens je eigen demonstratie kunnen profiteren van bijkomende voordelen. Naast het geplande geschenk voor elk van onze gastvrouwen (d.w.z. een cadeaubon ter waarde van maximaal 10% van de totale waarde (exclusief btw) van de verkoop die avond) krijg je namelijk ook een cadeaubon ter waarde van € 10 die je kunt gebruiken tijdens de demonstratie die bij jou thuis zal plaatsvinden… Dubbel plezier dus!

VOORDELEN
Voor de gastvrouwen  •  Voor de gasten  •  Zelf een demo organiseren