Checklist sextoy-demonstratie

Pre-demonstratie checklist

Hoe bereid je je sextoy-demonstratie optimaal voor?

Dankzij onze checklist kun je problemen door een gebrekkige voorbereiding vermijden. De checklist toont je punt voor punt wat er allemaal moet gebeuren voordat je avondje van start kan gaan. Van het eerste contact tot de ontvangst van de demonstratrice over het uitnodigen van je vriend(inn)en of de voorbereidingen thuis hebben wij aan alles gedacht. Volg gewoon onze checklist en je avond wordt gegarandeerd een succes!

Vriendinnen uitnodigen

Vriend(inn)en uitnodigen

Hoe nodig je het best jouw vriend(inn)en uit?

Hoewel het misschien eenvoudig lijkt om je vriend(inn)en uit te nodigen voor een sextoy-demonstratie, kun je toch maar beter een groot aantal mensen uitnodigen: sommigen zullen namelijk na verloop toch afzeggen. Het komt er dus op aan alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk mensen te motiveren. Facebook, WhatsApp, e-mails, sms’jes, telefoontjes, korte gesprekken op kantoor… Alles is goed om in contact te treden en samen een doodle in te vullen om een datum vast te leggen die voor iedereen past.

Voorbereidingen thuis

Voorbereidingen thuis

Hoe bereid je jouw huis optimaal voor op een demonstratie?

Een lege tafel, een aparte ruimte voor de bestellingen… Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar toch kan het geen kwaad onze aanbevelingen voor de inrichting en voorbereiding van je huis eens te lezen zodat je de demonstratrice en je vriend(inn)en optimaal kunt ontvangen. Bovendien moet je er ook eens bij stilstaan welke drankjes, hapjes, toastjes en chips je wilt aanbieden… Lees dus eens onze tips en aanbevelingen voor een perfecte voorbereiding.

Ontvangst van de demonstratrice

Ontvangst van de demonstratrice

Hoe zorg je voor een goede ontvangst van de demonstratrice?

Je demonstratrice zal een beetje vóór jouw gasten arriveren om op de tafel haar producten te kunnen etaleren. Jullie kunnen zo even met elkaar babbelen om elkaar beter te leren kennen voordat de groep arriveert. Ze zal kijken of alles in orde is, je inlichten over het verloop van de avond en je een aantal praktische tips geven. Ze kan zich zo ook een beter beeld vormen van de persoonlijkheid van de groep, zodat ze zich er beter aan kan aanpassen.