VOORDELEN VOOR DE GASTEN

Jouw voordelen als je deelneemt aan een sextoy-demonstratie

Wanneer je deelneemt aan een sextoy-demonstratie van Lovely Secret, kun je profiteren van belangrijke voordelen die je nergens anders zult vinden. Zo worden de best verkopende artikelen gecombineerd in voordelige pakketten tegen een lagere prijs. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van speciale aanbiedingen die we alleen bij sextoy-demonstraties aanbieden en bieden we ook regelmatig cadeautjes en monsters aan bij je bestelling. Je demonstratrice kan je meer vertellen over lopende promoties wanneer ze haar producten voorstelt. Je kunt dan je keuze en bestelling bepalen naargelang de promoties die op dat moment lopen.

Voordelen voor de gasten

Pakketten met korting!

Wil je tijdens een sextoy-demonstratie een goed verkopend artikel aankopen? De kans is groot dat het deel uitmaakt van een pakket en dat je er zo minder voor betaalt of dat je een extra cadeautje krijgt tegen dezelfde prijs. Het kan zelfs zijn dat twee van de artikelen die je wilt bestellen in hetzelfde pakket zitten. In dat geval betaal je veel minder voor je bestelling. De pakketten en de inhoud ervan worden regelmatig aangepast omdat het meestal om de meest succesvolle producten gaat.

Voordelen voor de gasten

Professioneel advies

Je demonstratrice is niet alleen een verkoopster. Ze is een experte die haar producten en het gebruik ervan door en door kent. Je kunt haar dus advies vragen over één of meerdere producten, afhankelijk van wat je zoekt. En als je het niet durft te doen in het bijzijn van je vriendinnen, hoef je maar te wachten tot het einde van de demonstratie. Dan zondert ze zich namelijk af om de bestellingen per persoon te verwerken. Je hebt dan alle tijd om al je vragen te stellen en advies te krijgen over wat op basis van jouw specifieke behoeften of verwachtingen de meest geschikte producten zijn.