Het merk Lovely Secret

De voorgeschiedenis van Lovely Secret

Kom te weten hoe het allemaal begon...

Maak kennis met Loïk, de oprichter van Lovely Secret, en ontdek hoe het allemaal begonnen is. Lees onze geschiedenis vanaf het begin door, volg onze ontwikkeling en de innovaties die in de loop der tijd werden doorgevoerd. Laat je meevoeren in de wereld van Lovely Secret zodat je beter begrijpt wie en wat we zijn, welke waarden we uitdragen en naar welk model we evolueren.

Het merk Lovely Secret

Het team van Lovely Secret

Maak kennis met ons team en onze demonstratrices

Maak per regio kennis met onze demonstratrices en snuif de sfeer op door kennis te maken met ons team. Dit zijn de mensen zonder wie ons merk niet zou bestaan. De mensen die elke dag alles geven om jou een leuke avond te bezorgen en Lovely Secret jaar in jaar uit te laten groeien. Herken jij de sextoy-demonstratrice bij jou in de buurt?

Het merk Lovely Secret

De Lovely Secret-winkel

Ontdek onze stijlvolle erotica-winkel

Onze erotica-winkel in Thorembais-les-Béguines is de aangewezen plek om kennis te maken met de sfeer en boodschap die Lovely Secret aan zijn klanten wil overbrengen. Je kunt er al onze artikelen (sextoys, lingerie, bondage, cosmetica) bekijken en je aankopen doen tijdens de openingsuren, of erbuiten als je meer discretie wilt. Bij elk bezoek zal er altijd wel een nieuwigheid zijn die je zal bevallen.