De prins onder de sextoy-demonstraties

Het verloop van een sextoy-demonstratie

Hoe verloopt een sextoy-demonstratie?

Het verloop van een sextoy-demonstratie is vrij eenvoudig. Lees wat er vóór, tijdens en na het avondje gebeurt zodat je je sextoy-demonstratie, gasten en huis optimaal kunt voorbereiden. Breng enkele vriendinnen en familieleden bijeen, kies een datum en reserveer een avond om een nieuwe wereld vol klasse en glamour te ontdekken en te kunnen profiteren van de talloze voordelen als gastvrouw.

Praktische info omtrent Lovely Secret

Praktische info

Een antwoord op veel voorkomende vragen

Meer praktische informatie over hoe je een sextoy-demonstratie bij jou thuis kunt organiseren. Het aantal deelnemers? De duur? Wat moet je allemaal voorbereiden? Hoe worden de bestellingen verwerkt? Hoe verlopen de betalingen en leveringen? Hier volgen de meest gestelde vragen over thuisdemonstraties van sextoys.

De Lovely Secret-catalogus

De Lovely Secret-catalogus

Meer over onze artikelen en nieuwigheden

Maak kennis met de catalogus 2.0 van Lovely Secret: een catalogus die voortdurend evolueert en wordt aangepast op basis van de laatste nieuwigheden en technologieën. Als je interesse hebt in een demonstratie of als je onze winkel of ons assortiment wilt bekijken, dan kun je hier de online catalogus van Lovely Secret bekijken. Daarnaast kun je je favoriete artikelen opslaan voor een demonstratie of een bezoek aan de winkel later.