GRATIS OPLEIDING

Je wordt gratis door ons opgeleid

Op basis van de ervaring die onze stichter en onze demonstratrices in de loop der jaren hebben opgebouwd, bieden wij je alle hulpmiddelen voor de perfecte sextoy-thuisdemonstratie. Al onze opleidingen zijn gratis en toegespitst op de sterke en zwakke punten van onze nieuwe demonstratrices, zodat ze maximaal succes kunnen boeken in hun activiteit als thuisdemonstratrice van sextoys. Je beschikt dus over alle troeven om je producten succesvol te kunnen verkopen. Nu nog de motivatie

Gratis opleiding

Gratis bijscholing

Lovely Secret verbindt zich ertoe elk van de demonstratrices de beste leermiddelen aan te bieden, zoals syllabi, audiovisuele hulpmiddelen, persoonlijke coaching, begeleiding door ervaren demonstratrices en nog veel meer. Het is voor ons namelijk van essentieel belang dat onze sextoy-demonstratrices perfect op de hoogte zijn van de producten en merken, en van hun gebruik en hun klanten op basis van hun voorkeuren naar het juiste artikel kunnen begeleiden.

Regelmatig overleg

Naast de theoretische opleiding doet Lovely Secret er alles aan om raffinement, dat het merk na aan het hart ligt, te verzoenen met de commerciële methodes die passen bij ons vakgebied. Tijdens verscheidene evenementen krijg je daarom de kans om indrukken, technieken en ervaringen uit te wisselen met andere sextoy-ambassadrices van ons bedrijf. Zo kun je maximaal profiteren van hun ervaring en kun je inspiratie uit hen putten.

Bijscholing

Lovely Secret zal je als sextoy-ambassadrice ook regelmatig bijscholen in de nieuwe producten van ons assortiment. Het spreekt voor zich dat al het materiaal en alle middelen die worden ingezet om jouw activiteiten als Lovely Secret-ambassadrice tot een succes te maken, volledig gratis zijn. Je wordt ook op regelmatige tijdstippen op de hoogte gebracht van terugkerende of zelfs verrassende vragen van onze klanten, zodat je permanent over de nodige knowhow beschikt voor maximaal succes.

DEMONSTRATRICE WORDEN
Job  •  Sector  •  Opleiding  •  Pakket  •  Vergoeding  •  Vragen-antwoorden