VERGOEDING VAN DEMONSTRATRICES

Hoeveel zul je verdienen als thuisverkoopster?

Als demonstratrice beschik je over een mooie bijverdienste. Je verdient een centje bij terwijl je plezier beleeft… Lovely Secret biedt je een percentage op elk van je verkopen. Hoe meer je verkoopt, hoe hoger je commissies dus zullen zijn. Bij Lovely Secret bieden we je ook boekhoudkundige ondersteuning. Ontdek wat je als thuisverkoopster kunt verdienen op basis van je motivatie en prestaties.

Hoeveel zul je elke maand verdienen?

Als demonstratrice van seksspeeltjes werk je voor ons als zelfstandige in bijberoep. Dit statuut kan toegekend worden aan elke persoon met een hoofdberoep, en sinds eind 2016 ook aan werkzoekenden. Om administratieve en financiële rompslomp te vermijden, hebben we voor ons merk een afwijking in de btw-regeling verkregen die specifiek is voor thuisverkoop. Zo wordt de administratie een stuk eenvoudiger. We bieden je ook de mogelijkheid om je te laten begeleiden door bekwame deskundigen.

Andere voordelen

Als sextoy-ambassadrice ontvang je elke maand een overzicht van je verdiensten van de voorgaande maand. Je verloning hangt dus af van je motivatie, enthousiasme en persoonlijke inzet. Zoals de wet voorschrijft, wordt er jaarlijks een overzicht van al je commissies naar de belastingdienst gestuurd, opnieuw om je administratieve rompslomp te besparen. In tegenstelling tot sommige concurrenten hanteren wij een vaste commissie.

Commissies en administratieve ondersteuning

Je verdienste als sextoy-demonstratrice staat in verhouding tot jouw inspanningen en hangt af van het aantal bijeenkomsten dat je organiseert en de omzet die tijdens deze bijeenkomsten wordt gegenereerd. Je kiest dus zelf hoeveel tijd je eraan besteedt. Je regelt zelf je agenda en je afspraken op basis van jouw beschikbaarheid. De sextoy-demonstratrices van Lovely Secret verdienen gemiddeld € 115 per avond.

DEMONSTRATRICE WORDEN
Job  •  Sector  •  Opleiding  •  Pakket  •  Vergoeding  •  Vragen-antwoorden