VOORDELEN VOOR DE GASTVROUWEN

Jouw voordelen als je een sextoy-demonstratie organiseert

Wanneer je een sextoy-demonstratie organiseert met Lovely Secret, word je beloond voor je inspanningen met een cadeaubon waarmee je nog dezelfde avond ondeugende artikelen kunt kopen zonder geld uit te geven! Hoe meer jouw vriend(inn)en kopen, hoe meer cadeaus jij ontvangt. Je kunt dus maar beter zoveel mogelijk mensen uitnodigen die geïnteresseerd zijn in deze boeiende en ondeugende wereld… In je eigen belang raden we je aan om minstens tien personen uit te nodigen, zodat je zeker bent van minstens zes deelnemers aan je sextoy-avondje. Ontdek snel hoeveel je kunt winnen of welk cadeau je zult kunnen uitkiezen op basis van wat je vriendinnen kopen…

Voordelen bij sextoy-demonstraties

Een cadeaubon voor geschenken naar keuze!

Het principe van de cadeaubon is simpel: als gastvrouw die de sextoy-demonstratie organiseert, biedt Lovely Secret jou een cadeaubon aan ter waarde van maximaal 10% van de totale waarde van de verkopen die avond, excl. btw. Voorbeeld: de avond levert € 1.000 aan omzet op exclusief btw. Dan ontvang je een cadeaubon van € 100 die je meteen kunt gebruiken voor je bestelling. Zo kun je zelf het artikel of de artikelen van jouw keuze aankopen. Hoe meer er verkocht wordt, hoe hoger het bedrag van je waardebon. Nodig dus zoveel mogelijk vrienden en familieleden uit.

Geschenken bij sextoy-demonstraties

Welke geschenken kan ik uitkiezen?

Je waardebon is geldig voor onze volledige catalogus én op de avond van de sextoy-demonstratie. Je kunt daarbij kiezen uit een waaier van producten, van ondeugende accessoires tot sextoys, maar ook lingerie, erotische cosmetica, spelletjes voor koppels of afrodisiaca. De cadeaubon wordt direct in mindering gebracht op het bedrag van je bestelling als deze het bedrag van de bon overschrijdt. Als gastvrouw kun je zo een bestelling plaatsen dankzij de aankopen van jouw vriend(inn)en.

VOORDELEN
Voor de gastvrouwen  •  Voor de gasten  •  Zelf een demo organiseren