ONZE WINKEL

Onze winkel in Thorembais-les-Béguines

Naast een merk voor thuisverkoop en een webwinkel is Lovely Secret ook een eroticawinkel gelegen aan de Chaussée de Charleroi nr. 10 in 1360 Perwez (Thorembais-les-Béguines). Onze winkel is ideaal gelegen op enkele minuten van de afrit van de E411 (Brussel – Luxemburg) en de E40 (Luik – Brussel), van de E42 en de N29 (Charleroi – Jodoigne). De ideale ligging op de grens van de provincies Waals-Brabant, Namen en Luik maakt de winkel voor de meesten onder jullie gemakkelijk bereikbaar. Een ruime parking vóór de winkelruimte laat je toe zonder problemen te parkeren. Om de anonimiteit van de aanwezigen in de winkelruimte te garanderen, wordt bezoekers verzocht zich aan te melden bij de hoofdingang en aan te bellen, zodat een lid van ons team je kan komen ophalen.

WERKING VAN ONZE WINKEL

Openingsuren en discreet winkelen

Bij je bezoek aan onze Love Shop kom je terecht in een verfijnde omgeving waar je kennis kunt maken met een breed scala aan accessoires, cosmetica en lingerie, allemaal bedoeld voor jouw intieme leven. In onze Love Shop krijgt het woord Erotiek zijn volle betekenis. Trefwoorden die bij onze winkel passen, zijn klasse, elegantie en onbevangenheid… Wij verbinden ons ertoe geen enkel oordeel te vellen en u het beste advies te verstrekken. Op basis van onze ervaring in de thuisverkoop sinds 2013 en de 10.000 klanten die we elk jaar op homeparty’s mogen ontmoeten, heeft Lovely Secret een reeks hoogwaardige producten weten te selecteren en zich laten adviseren door deskundigen (seksuologen – gynaecologen) bij de analyse en selectie van deze producten.

Deze Love Shop evolueert voortdurend en is gebaseerd op een uniek concept. Elke klant of elk paar die dat wenst, wordt namelijk geholpen door een lid van ons salesteam, dat de tijd neemt om hen te begeleiden naar de producten die het best aan hun verwachtingen voldoen. Onze filosofie bestaat erin elke bezoeker het beste persoonlijke en professionele advies te geven.

Omdat we trouw willen blijven aan de filosofie van ons bedrijf en omdat we iedereen anonimiteit en gemoedsrust willen garanderen en elke klant voldoende tijd willen geven om advies in te winnen, is onze eroticawinkel op verzoek ook buiten de openingstijden toegankelijk.

Eroticawinkel

Onze Lovely Secret-winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid vóór de winkel. Binnen krijg je de mogelijkheid om 4 producttypes te ontdekken: Cosmetica – Sextoys – Lingerie – BDSM-initiatie. We zijn uitgerust met een betaalterminal die de meest gangbare betaalmethoden accepteert, zoals Bancontact – Maestro – Visa – Mastercard.

We kunnen je ook buiten de openingstijden ontvangen, op afspraak. Dit betekent gewoon dat je een telefoontje moet plegen (010/655.695) om een tijdstip te kiezen buiten de normale kantooruren. Dit telefoongesprek kan op de dag zelf plaatsvinden. We doen ons uiterste best om je het tijdstip toe te wijzen dat je het beste uitkomt. Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 14.00 uur.