HET VERLOOP

Hoe verloopt een sextoy-demonstratie?

Het verloop van een sextoy-demonstratie is relatief eenvoudig. Je brengt enkele vriendinnen samen op een datum naar keuze en een demonstratrice zal bij jou thuis komen om jullie een breed scala aan sextoys, cosmetica, accessoires, spelletjes en andere ondeugende voorwerpen voor te stellen die jullie kunnen uitproberen. Een leuke avond waar je samen met vriendinnen spelenderwijs onder het genot van een drankje en wat hapjes dingen bijleert. Dankzij de demonstratrice beleef je een geweldige avond met je vriendinnen en ontvang je ook cadeautjes waarvan je in je eentje of als paar kunt genieten. Hier zijn enkele tips over hoe een sextoy-demonstratie moet worden voorbereid ervóór, tijdens en erna.

Het verloop van een sextoy-avondje

Vóór je sextoy-avondje

Start met jouw vriend(inn)en en familieleden te vertellen dat je van plan bent een sextoy-avondje te organiseren via Lovely Secret. Probeer zoveel mogelijk vriend(inn)en, collega’s en familieleden samen te brengen en zoek één of meer gemeenschappelijke datum(s) die iedereen passen. Wanneer je één of meerdere datum(s) hebt gevonden, neem dan contact op met Lovely Secret om de sextoy-demonstratie op een beschikbare datum in te plannen. Een sextoy-demonstratrice zal dan aan jouw feestje worden toegewezen en zij zal persoonlijk contact met je opnemen om zich voor te stellen.

Het verloop van een sextoy-avondje

Tijdens je sextoy-avondje

Zorg voor een lege tafel of voldoende ruimte voor de demonstratrice zodat ze de sextoys, cosmetica en andere ondeugende accessoires op een stijlvolle manier kan etaleren. Je zult ook handdoekjes nodig hebben als iemand zijn of haar handen wil afvegen na de producten te hebben getest. Voorzie ook een kleine aparte ruimte zodat iedereen discreet een bestelling kan plaatsen. Het kan namelijk zijn dat niet al je gasten hun bestelling kenbaar willen maken. Je kunt ook zorgen voor wat drankjes en hapjes…

Het verloop van een sextoy-avondje

Na je sextoy-avondje

Na afloop van de sextoy-demonstratie ontvang je als gastvrouw een waardebon die tot 10% van alle aankopen exclusief btw van je gasten kan gaan. Dus, als je gasten voor € 500 excl. btw hebben besteld, ontvang jij een waardebon van € 50 incl. btw die je direct bij jouw bestelling kunt gebruiken. Bestellingen worden binnen 24 werkuren bij de gastvrouw afgeleverd in geval van sextoy-avondjes! Je kunt dus meteen genieten van je voordeel door jezelf een gratis product aan te bieden of door de factuur van jouw aankopen te verlagen.

CONCEPT
Verloop  •  Praktische info  •  Catalogus