Lingerieshow bij jou thuis

Lingerieshow

Voeg een lingerieshow toe aan je avondje!

Hou je van lingerie? Wil je graag dat onze collectie door één van onze modellen thuis wordt geshowd? Organiseer dan thuis een lingeriemodeshow! Lovely Secret biedt je de mogelijkheid om je sextoy-demonstratie of upperware-avondje te combineren met een lingerieshow bij je thuis. In dat geval komt onze coach bij jou thuis voor de presentatie en wordt ze vergezeld door één van onze lingeriemodellen.

Vrijgezellenfeestje voor vrouwen

Vrijgezellenfeestjes

Voeg wat pit toe aan het vrijgezellenfeestje van je vriendin!

Een vrijgezellenfeestje voor vrouwen gaat vaak gepaard met allerlei proeven en ondeugende uitdagingen. Door een speciale sextoy-demonstratie toe te voegen aan dit event kan je persoon in kwestie alleen maar gelukkiger maken. We zorgen voor al de animatie: ondeugende proeven, erotische uitdagingen, leuke tests, voorstelling van producten… De aanstaande bruid zal niet meer bekomen van de verrassingen…

Sextoy-demonstratie voor gays

Een demonstratie onder gay vrienden

Sextoy-demonstratie voor gays

Wil je graag thuis met een paar vrienden een sextoy- demonstratie voor gays organiseren? Vraag je je af hoe dat in zijn werk gaat en wat jouw voordelen zijn als Lovely Secret-host? Of hoe je deze sextoy-demonstraties voor gays kunt inplannen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over sextoy-avondjes die speciaal voor gays zijn bedoeld en over de voorwaarden.

Barbecueparty

Barbecueparty

Zon, bubbels en een hete barbecueparty

Wil je graag tijdens de warme zomeravonden in de tuin of op het terras genieten van een sextoy-demonstratie? Dat kan! Organiseer een barbecueparty waarbij onze demonstratrice de avond komt opvrolijken met een fles bubbels. Dit evenement is alleen beschikbaar in de maanden juli en augustus. Klaar om een geweldige avond te beleven vol sextoys en erotische cosmetica?