VRAGEN & ANTWOORDEN

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wie kan solliciteren om thuisdemonstratrice te worden? Wat zijn de vereisten? Hoeveel krijg je betaald? Hoe vind ik klanten? Wat houdt mijn rol als thuisdemonstratrice in? Hier vind je een antwoord op al jouw vragen over werken als demonstratrice van seksspeeltjes. Aarzel dus niet langer en solliciteer snel! Wij nemen dan contact met jou op om een persoonlijk gesprek te regelen waarbij je ons al jouw vragen kunt stellen. Heb je nog vragen die niet in de lijst staat? Neem dan contact op met ons.

Thuisverkoop is een wereld die je aanspreekt en waarin je graag aan de slag wil. Na wat zoeken ben je in contact gekomen met thuisverkoop van seksspeeltjes en nu vraag je je af hoe jij op jouw beurt thuis seksspeeltjes zou kunnen verkopen? Hoe word je thuisverkoopster van seksspeeltjes? Waaruit bestaat jouw rol? Hoe vind je klanten voor jouw thuisverkoop? Welke eigenschappen heeft een goede thuisverkoopster van seksspeeltjes? Hoe verloopt een thuisdemonstratie van seksspeeltjes? Verkopen seksspeeltjes goed tijdens een thuisdemonstratie? Verkoop je alleen seksspeeltjes tijdens een seksspeeltjesavond aan huis?

Om thuisverkoopster van seksspeeltjes te worden, hoef je enkel contact op te nemen met ons op lovelysecret.be of 010/655.695. Zo kun je met ons team bespreken wat de rol van demonstratrice bij Lovely Secret is, wat het met zich meebrengt en wat de voordelen zijn voor jou als ambassadrice van ons merk. Om ervoor te zorgen dat deze bezigheid voor jou zoveel mogelijk opbrengt, is het noodzakelijk ‘s avonds en in het weekend beschikbaar te zijn. Het is namelijk vooral in deze tijdsblokken dat we de meeste aanvragen voor demonstraties hebben.

Om demonstratrice te worden bij Lovely Secret krijg je een opleiding zodat je toekomstige klanten een kwaliteitsvolle demonstratie kunt aanbieden en je al hun vragen over onze producten kunt beantwoorden. Zo hoef je niet te improviseren als verkoopster: je wordt er één dankzij de professionele begeleiding van onze Lovely Secret-instructeurs.

Iedereen. Onze onderneming behoudt zich evenwel het recht voor te selecteren op basis van haar charter.

Je moet ingeschreven zijn als zelfstandige in hoofd- of bijberoep bij een sociaal verzekeringsfonds. Alle personeelsleden en medewerkers van Lovely Secret worden door de organisatie officieel aangegeven.

Jouw rol bestaat erin de producten voor te stellen aan de gastvrouw en haar vriendinnen tijdens een upperware-party. Na afloop van de demonstratie moet je de bestellingen opnemen en via een app aan de firma doorgeven. Wij zorgen dan voor de rest…

Niet per se. In eerste instantie zal je werk eruit bestaan alle mensen om je heen te verzamelen die misschien een demonstratie van seksspeeltjes willen organiseren. Bij Lovely Secret zijn we ons er echter terdege van bewust dat je entourage niet volstaat en dat het na verloop van tijd moeilijk wordt om nieuwe mensen te vinden. Daarom bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan events overal in België, zoals Ladies Nights en andere evenementen voor paren en vrouwen. Je kunt ook zelf dergelijke evenementen organiseren of opzoeken en een stand opzetten om jezelf onder de aandacht te brengen. Tijdens deze events verspreiden we zowel flyers als bonnen om in te vullen zodat klanten ons kunnen aangeven dat ze een sekstoysfeestje bij hen thuis willen organiseren. Na afloop van het event nemen we dan snel en regelmatig contact op met die klanten die ons hun contactinformatie hebben nagelaten. Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze medewerkers die op het event aanwezig zijn, wijzen we dan de demonstraties toe.

Lovely Secret is aanwezig op vele evenementen in heel België, wat zorgt voor een uitstekende bekendheid. Als ambassadrice krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze evenementen en onze stand te bevolken en potentiële klanten te verwelkomen, hun uit te leggen waaruit onze thuisdemonstraties bestaan en hun de mogelijkheid te geven hun contactgegevens achter te laten als ze opnieuw gecontacteerd willen worden om een sextoysdemonstratie thuis te organiseren. In dat geval zal ons team de demonstraties aan de aanwezige demonstratrices toewijzen op basis van hun beschikbaarheid. Dus hoe meer je aanwezig bent op evenementen en hoe meer ruimte je in je agenda hebt, hoe meer kansen je krijgt om nieuwe klanten te werven.

Als lid van het Lovely Secret-team maak je deel uit van een dynamisch, leuk en flexibel team. Je beschikt ook over talloze faciliteiten die je het werk vergemakkelijken en die slechts een minimale inspanning qua tijd en energie vergen.

Aanvragen voor demonstraties op evenementen worden door ons intern verwerkt en eerlijk verdeeld onder onze medewerkers die ter plaatse waren. Zodra de demonstratie is vastgelegd in je agenda, zorgen we er ook voor dat je klanten persoonlijk worden uitgenodigd via e-mail en per post (allemaal gratis voor jou EN je klant) en je contactgegevens krijgen toegestuurd.

Als de demonstratie is afgelopen, hoef je ons alleen het ingevulde orderbestand op te sturen en wij zorgen voor de verwerking van de bestellingen, de voorbereiding en verzending binnen 48 uur naar de klanten thuis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de levering of de verwerking van de bestellingen.

Wij zorgen ook voor de service na verkoop. Als één van je klanten dus een probleem heeft met haar bestelling, dan regelen wij de retourzending of omruiling. Zo heb je geen kopzorgen vóór en na je demonstraties.

Wat de training van onze ambassadrices betreft, krijgt iedereen een uitgebreide opleiding, zowel op theoretisch als op praktisch niveau.

Om je te helpen bij het opbouwen van je klantenkring krijg je talloze mogelijkheden om overal in België evenementen bij te wonen en zo meer bekendheid te verwerven, demonstraties toegewezen te krijgen van onze verkoopafdeling en zo een klantenkring op te bouwen.

Wanneer je een evenement bijwoont, hoef je geen contact op te nemen met klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in een demonstratie van sextoys. Onze verkoopafdeling zorgt namelijk voor alles en geeft daarbij voorrang aan de aanwezige medewerkers ter plaatse. De materiële voordelen: we stellen je een Bancontact-kaartlezer ter beschikking voor tijdens je thuisdemonstraties die het je makkelijker maakt om betalingen te verwerken wanneer je klanten een bestelling plaatsen. Je krijgt ook toegang tot Excel-bestanden waarmee je de bestellingen van je klanten op de dag van de demonstratie eenvoudig kunt bijhouden en de totaalbedragen van de demo’s en promoties voor gastvrouwen kunt berekenen.

Andere Excel-bestanden staan tot je beschikking: een planning waarin je je beschikbare data kunt vermelden en een overzicht van je demonstraties en de contactgegevens van je klanten.

Je starterspakket bestaat uit meer dan 60 producten, ter waarde van meer dan € 2.500… Elke ambassadrice krijgt hetzelfde pakket, dus niemand wordt bevoordeeld. Daarna is elke ambassadrice vrij om het aantal producten in haar pakket uit te breiden, maar er bestaat geen enkele verplichting, want het starterspakket bevat al een zeer groot assortiment aan kwaliteitsartikelen.

Je beschikt ook over audiotutorials en lesmateriaal waarnaar je kunt teruggrijpen, eerst om meer over je producten te leren en later om af en toe jouw kennis op de frissen.

Je ontvangt aangepaste flyers waarmee je kunt reclame maken in je omgeving en tijdens je demonstraties.

Door ambassadrice te worden bij Lovely Secret werk je tot slot in een sector waarin er nooit sprake is van crisis: erotiek en seksualiteit! Je kunt er zeker van zijn dat daar altijd vraag naar zal zijn.

Als Lovely Secret-demonstratrice zal je in de eerste plaats een goede ambassadrice voor ons merk zijn, dankzij het fijne contact met je klanten vóór de demonstratie en de kwaliteitsvolle service tijdens jouw demonstratie.

Op de dag zelf bestaat jouw rol erin om ons assortiment aan stijlvolle en erotische artikelen voor te stellen en elk van deze producten toe te lichten. Ons assortiment beperkt zich niet tot seksspeeltjes; je vindt bij ons ook cosmetica, afrodisiaca, spelletjes voor paren en lingerie. Zo is er voor elk wat wils en kun je aan de wensen van zoveel mogelijk klanten voldoen.

Daarnaast bestaat jouw rol uit persoonlijk advies aan je klanten. Tijdens de demonstratie zal je namelijk ook al hun vragen beantwoorden. Na de demonstratie zelfs op een nog persoonlijkere manier, omdat je dan de gelegenheid krijgt om je klanten onder vier ogen te spreken wanneer ze hun bestelling plaatsen.

Na afloop van de voorstelling is het jouw taak om elke klant in een aparte ruimte te ontvangen om haar bestelling(en) vertrouwelijk te kunnen afhandelen. Als alle bestellingen in je computer zijn ingevoerd, hoef je ze alleen nog maar naar onze verkoopafdeling te versturen en wij zorgen voor de rest (verwerking, verzending, service na verkoop,…).

Je bent dus zowel ambassadrice van ons merk, raadgeefster en coach in intieme zaken, als presentatrice en verkoopster.

Je vergoeding bestaat uit een vast percentage van het verkoopbedrag. Op deze manier blijft je commissie hetzelfde, ongeacht de producten die worden verkocht. Deze commissie wordt aan het einde van elke maand betaald en betreft je verkopen uit de voorgaande maand.

Vriendinnen, familie en vriendinnen van vriendinnen zullen ongetwijfeld je eerste klanten vormen. Daarna zullen we je de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan verschillende evenementen waardoor je in contact kunt komen met nieuwe potentiële klanten. Wij zorgen voor de afhandeling van de aanvragen tijdens deze evenementen en plannen ze in je elektronische agenda. We ontvangen ook veel verzoeken via het internet en sociale media. We sturen die door en verdelen ze over de medewerkers die geografisch het dichtst bij de klanten gevestigd zijn.

Jouw kwaliteiten als Lovely Secret-thuisdemonstratrice zijn: dynamisch, beschikbaar, interesse in de producten, goede kennis van de producten die je aanbiedt (dankzij de uitgebreide opleidingen die we aanbieden aan onze toekomstige medewerkers en de permanente opleiding die je als Lovely Secret-ambassadrice gedurende je hele carrière krijgt), goede omgang met mensen, probleemloze verplaatsingen (wagen),…

Heel zeker! Voor klanten is het interessanter om thuisverkoop van sextoys te organiseren dan van andere artikelen (huishoudelijke, …). Ons productassortiment wordt voortdurend vernieuwd en het aanbod bij Lovely Secret is eindeloos. Er is dus geen risico op verveling, zelfs niet als je klanten in de loop van het jaar meermaals een demonstratie organiseren. Als je klanten dus de eerste keer niet één of ander seksspeeltje hebben gekocht (omdat hun beurs het niet toeliet), zullen ze met plezier een volgende demonstratie organiseren of eraan deelnemen om hun verzameling aan te vullen en nieuwigheden te leren kennen. Sectoren zoals thuisverkoop en seksualiteit verkeren nooit in crisis. Beide samen staan ze dus garant voor een blijvende vraag bij klanten.

Er is geen voorafgaande investering vereist om te starten als ambassadrice bij Lovely Secret. Je hoeft ook niet te betalen voor je pakket en elke medewerker ontvangt hetzelfde pakket met een breed assortiment aan artikelen.

Lovely Secret maakt er een erezaak van om al haar ambassadrices een gedegen en uitgebreide training te geven. Iedereen krijgt dezelfde opleiding en beschikt over dezelfde hulpmiddelen voor de demonstraties en om de vragen van de klanten afdoende te kunnen beantwoorden.

Je zult nooit de wereld worden ingestuurd zonder voldoende theoretische achtergrond en praktische ervaring en zonder dat je collega’s in de praktijk aan het werk hebt gezien, zodat je hun voorbeeld kunt navolgen en hun vragen kunt stellen.

Bovendien krijgt elke nieuwe ambassadrice haar “Secret Time”. Gedurende één avond kruip je dan in de huid van een gastvrouw om te zien hoe een sextoys-demonstratie verloopt. Je kunt ook van deze gelegenheid gebruikmaken om de collega te observeren die deze Secret Time in goede banen zal leiden en haar om advies te vragen.

Om de productbeschrijvingen te kunnen inoefenen, beschik je ook over audiobestanden die je naar wens (opnieuw) kunt beluisteren, zodat je alle informatie voor elk artikel kunt herhalen.

Je beschikt ook over een syllabus die je op elk moment kunt raadplegen om je kennis op peil te houden.

DEMONSTRATRICE WORDEN
Job  •  Sector  •  Opleiding  •  Pakket  •  Vergoeding  •  Vragen-antwoorden