VRIJGEZELLENFEESTJE

Zorg voor wat meer pit op een feestje met vriendinnen

Een vrijgezellenfeestje gaat vaak gepaard met allerlei pikante uitdagingen en proeven. Als je een demonstratie van seksspeeltjes toevoegt aan dit event, zal dat de vrijgezel in kwestie alleen maar plezieren. Wij stellen alles in het werk voor een geslaagde avond: ondeugende opdrachten, erotische proeven, leuke tests, productvoorstellingen,… De aanstaande bruid krijgt de ene verrassing na de andere voorgeschoteld! Jouw Lovely Secret-demonstratrice zorgt voor allerlei activiteiten bij deze optie. Samen met haar kun je de opties voor de grote dag bepalen.

Vrijgezellenfeestje

Waarom een demonstratie van sextoys?

Het ondeugende tintje van je vrijgezellenfeestje maakt het een uniek event voor jou en je vriendinnen. Een demonstratie van seksspeeltjes staat garant voor gezelligheid en plezier. De aanstaande bruid kan zich voorzien van seksspeeltjes, cosmetica of lingerie om haar leven als echtgenote optimaal te beginnen. In tegenstelling tot andere demonstraties kan deze worden aangepast aan jouw programma. Ze kunnen zowel korter als langer duren en overdag of ‘s avonds plaatsvinden.

Vrijgezellenfeestje

Sextoys en erotische cosmetica

Daarnaast kunnen ondeugende accessoires, cosmetica en lingerie worden aangeboden aan de aanstaande bruid door een collecte te organiseren en/of door haar de geschenken voor de gastvrouw te schenken. Hoe talrijker jullie zijn, hoe groter het geschenk! Zo kun je bijvoorbeeld ‘s avonds de demonstratie van de seksspeeltjes organiseren en mensen uitnodigen die overdag niet aanwezig (konden) zijn. Daarbij zal de demonstratrice op haar beurt zorgen voor meer vermaak door ondeugende wedstrijdjes en andere spelletjes te organiseren.

Vrijgezellenfeestje

Proeven en andere activiteiten

Je kunt zorgen voor een ondeugend tintje door je te verkleden in een pikante outfit, bijvoorbeeld als verpleegster, politieagente, stewardess en andere beroepen met een ondeugend uniform. Zo wordt jouw feestje nog leuker. Of je kunt ervoor kiezen de demonstratrice in lingerie te ontvangen om de temperatuur wat op te drijven. Misschien is het in dat geval wel beter eventuele echtgenoten of mannelijke vrienden thuis te laten om te vermijden dat de dingen uit de hand lopen.

OPTIES
Lingerieshow  •  Vrijgezellenfeestje  •  Sextoy-demonstraties voor gays  •  Barbecueparty