STARTERSPAKKET

Gratis demonstratricepakket

Bij Lovely Secret is er geen voorafgaande investering vereist om sextoy-demonstratrice te worden! Je ontvangt van ons het starterspakket voor demonstratrices en al het reclamemateriaal. Lovely Secret vraagt geen enkele financiële tussenkomst van jouw kant. Je krijgt dit pakket op basis van duidelijke en haalbare doelstellingen voor een bepaalde periode. Al onze ambassadrices hebben deze doelen tot nu toe bereikt, omdat je zelf alle kansen op succes kunt benutten.

Voorbereidingen thuis

Gratis starterspakket

Wanneer je lid wordt van ons team, ontvang je zonder enige investering van jouw kant je volledige pakket met alle artikelen uit ons assortiment. Elke demonstratrice krijgt exact hetzelfde uitgebreide demonstratiepakket (met uitzondering van lingerie) om de uniformiteit naar onze klanten toe te garanderen en je maximaal succes te kunnen verzekeren. Zou je zelf een intiem artikel kopen uitsluitend op basis van de catalogus?

Het verloop van een sextoy-avondje

Starterspakket voor demonstratrices

Wanneer je voor ons aan de slag gaat, beschik je dus over meer dan 60 ondeugende artikelen van topkwaliteit! Naast dit uitgebreide demonstratiepakket bieden we je ook gratis 2500 aangepaste flyers aan waarmee je succesvol reclame kunt maken voor je nieuwe activiteit als thuisverkoopster. Het pakket bevat ook displays en diverse promotionele artikelen waarmee je demonstratietafels kunt samenstellen met een leuke en verzorgde vormgeving.

Starterspakket voor sextoy-demonstraties

Online reclame

Lovely Secret is zich bewust van het belang van sociale media in deze tijd en zal je daarom voorzien van profielen voor een betere bekendheid. Ontwerpen voor grafische reclame zullen naar jou worden verzonden zodat je op deze media regelmatig actief kunt blijven. Je krijgt van ons ook een professioneel e-mailadres en de nodige hulp bij het opzetten van dit adres en je socialemediaprofielen op je computers en smartphones.

DEMONSTRATRICE WORDEN
Job  •  Sector  •  Opleiding  •  Pakket  •  Vergoeding  •  Vragen-antwoorden