BARBECUEPARTY

Geniet van de zomer en organiseer je demo in de buitenlucht!

Een demonstratie van seksspeeltjes hoeft niet beperkt te blijven tot koude winteravonden. Tijdens dit soort avondjes gaat het namelijk om lol maken en nieuwigheden ontdekken. Ze kunnen dus op elk moment van het jaar worden georganiseerd… Met de zomerzon is de temperatuur gestegen. Als je jouw zomervakantie al hebt geboekt, waarom dan geen datum vastleggen voor een zomerse barbecue met een demonstratie van seksspeeltjes op dezelfde dag? Tijdens de zomermaanden kun je genieten van de unieke voordelen hieronder.

Barbecueparty

Voordelen van een barbecueparty

Gedurende twee uur of meer krijg je de gelegenheid kennis te maken met een ruime keuze aan seksspeeltjes, cosmetica, ondeugende accessoires, leuke producten, enz. De voorgestelde items maken deel uit van onze collectie en dienen om jouw barbecue op te vrolijken. Verder kun je er ook een lingerieshow aan toevoegen. Zo beleef je gegarandeerd een geslaagde barbecue én ontdek je een exclusieve lingeriecollectie. Hoe meer vriend(inn)en een aankoop doen, hoe groter het bedrag van jouw waardebon, die je diezelfde dag nog kunt gebruiken!

Barbecueparty

Uitzonderlijke voorwaarden

Naast de bovengenoemde voordelen die verbonden zijn aan de organisatie van een demonstratie van seksspeeltjes willen we je er ook op wijzen dat Lovely Secret elk jaar in de zomermaanden uitzonderlijke promoties organiseert. Het vormt dan ook de beste periode om een tuinfeest of barbecue én een demonstratie van seksspeeltjes te organiseren.