VOORBEREIDINGEN THUIS

Hoe richt je je huis in voor de demonstratie?

Voor een optimaal verloop van de avond en de sextoy-demonstratie is het belangrijk je huis goed voor te bereiden. Op een lege (uitstal)tafel kan de demonstratrice haar artikelen ideaal etaleren. In de aparte ruimte kan ze met de nodige privacy bestellingen van je gasten aannemen en resterende vragen beantwoorden. Hapjes en drankjes zorgen ervoor dat je gasten zich kunnen ontspannen en in de sfeer komen voor een avondje vol pret en aankopen.

Voorbereidingen thuis

Tafel en stoelen

Een tafel (of voldoende groot, vlak oppervlak) is onontbeerlijk voor de demonstratrice om alle ondeugende artikelen die ze die avond zal tonen met de nodige zorg te kunnen etaleren. Het is de bedoeling dat ze haar producten op een stijlvolle en verzorgde manier kan voorstellen. We raden daarom een grote eettafel aan. Iets om op te zitten is ook essentieel om ervoor te zorgen dat je gasten zich op hun gemak voelen tijdens de sextoy-demo: stoelen, zetels, divan… De keuze is aan jou!

Voorbereidingen thuis

Handdoekjes of vochtige doekjes

Jij en je gasten zullen de mogelijkheid krijgen om allerlei producten uit te proberen, zoals de textuur van erotische cosmetica en glijmiddelen. Het kan dus zijn dat je tussen bepaalde producten in je handen wilt afvegen. We verzoeken je dan ook om handdoekjes, keukenrol of vochtige doekjes te voorzien, zodat gasten hun handen tijdens de sextoy-bijeenkomst meerdere malen kunt schoonmaken. Houd ook rekening met het aantal gasten, zodat er genoeg handdoekjes zijn voor iedereen.

Voorbereidingen thuis

De aparte ruimte

Niet al jouw gasten willen misschien vragen stellen in het bijzijn van anderen en sommigen schromen zich er misschien voor om in het openbaar hun bestelling te plaatsen. Daarom hebben we ervoor gekozen de bestellingen op een vertrouwelijker manier in een aparte ruimte te verwerken. We verzoeken je dan ook om voor een bijkomende ruimte te zorgen waarin de demonstratrice en een gast kunnen plaatsnemen. Elke ruimte is daarvoor geschikt, zolang ze maar afgescheiden is van de kamer waar de sextoy-bijeenkomt plaatsvindt.

Voorbereidingen thuis

Hapjes en drankjes

Hoewel we niets willen opleggen, zal het voor je gasten aangenamer zijn als ze tijdens het sextoy-avondje iets kunnen drinken en knabbelen. Een sextoy-bijeenkomst duurt ongeveer 2u30, wat lang kan zijn voor sommigen, ook al vliegt de tijd natuurlijk voorbij als je plezier beleeft… We laten je de keuze uit alcoholische of niet-alcoholische dranken en zoete of zoute snacks: chips, blokjes kaas, macarons, koekjes, taart… Alles is mogelijk!

VOORBEREIDING
Checklist  •  Vriendinnen uitnodigen  •  Voorbereidingen thuis  •  Ontvangst van de demonstratrice