ONTVANGST VAN DE DEMONSTRATRICE

Hoe zorg je voor een goede ontvangst van de demonstratrice?

De demonstratrice is degene die gedurende de hele avond voor de nodige sfeer zal zorgen, de producten zal voorstellen en je vooral zal toelaten je cadeaubon in de wacht te slepen. Het is daarom van groot belang om haar in de best mogelijke omstandigheden te verwelkomen zodat ze haar taak zonder al te veel moeite kan vervullen. Ze komt ongeveer een half uur vóór je gasten aan om alles op te zetten en een paar laatste details met je te regelen. Ze zal ook de kamer voor de voorstelling en de aparte ruimte voor de bestellingen in orde brengen. Zo kun je haar het beste ontvangen.

Je sextoy-demonstratie voorbereiden

In contact blijven met de demonstratrice

Nadat de datum van je sextoy-demonstratie is vastgelegd, neemt je demonstratrice een eerste keer contact met je op. Een paar dagen vóór het avondje zal ze opnieuw contact met je opnemen. Het is echter belangrijk om met elkaar in contact te blijven als er in de tussentijd bepaalde zaken moeten worden aangepast, als het aantal deelnemers verandert of als je een specifieke vraag wilt stellen. Aarzel dus niet om contact met haar op te nemen wanneer je daartoe de behoefte voelt. Als ze jou niet meteen kan antwoorden, neem dan contact op met Lovely Secret.

De dag van de sextoy-demonstratie

Op de dag van de sextoy-demonstratie zal je demonstratrice ongeveer een half uur vóór je gasten arriveren. Ze zal rekening houden met jouw verwachtingen en de door jou gewenste sfeer. Ze zal ook van de gelegenheid gebruikmaken om de kamer voor de voorstelling en de aparte ruimte voor de bestellingen beter te leren kennen. Verder zal ze je tafel, die je van tevoren hebt geleegd, gebruiken om haar producten te etaleren. Je kunt van deze gelegenheid gebruikmaken om haar producten eens te bekijken, nog vóór ze aan je gasten wordt voorgesteld. Je kunt haar dan ook vragen stellen.

VOORBEREIDING
Checklist  •  Vriendinnen uitnodigen  •  Voorbereidingen thuis  •  Ontvangst van de demonstratrice