PRAKTISCHE INFO

Een antwoord op al jouw vragen

Vind een antwoord op al jouw vragen over sextoy-demonstraties in het algemeen en jouw sextoy-avondje in het bijzonder. Raadpleeg, voordat je een avondje boekt, deze pagina om alles over onze demonstraties te weten en beter te begrijpen. Zo kun je jouw eigen sextoy-demonstratie in alle rust organiseren. Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Neem dan gerust contact op met ons of met jouw sextoy-demonstratrice voor meer informatie. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen met Facebook Messenger door rechtsonder op alle pagina’s te klikken op het tekstballonnetje.

Ja, om organisatorische redenen, om de organisatie van sextoy-avondjes gratis te houden en voor meer gezelligheid te zorgen, vragen we om minstens zes personen samen te brengen. Uit ervaring raden we aan om een maximum aantal vrienden en familieleden uit te nodigen, want slechts één persoon op twee zal op jouw vraag ingaan. In theorie is er geen maximumlimiet. Sommige van onze sextoy-avonden worden bijgewoond door een twintigtal mensen. Hou er als gastvrouw rekening mee dat jouw voordelen samenhangen met het bedrag dat je gasten uitgeven. Hoe meer gasten er zijn, hoe hoger je potentiële verkoopcijfers dus zullen zijn.

De gemiddelde duur van onze sextoy-avondjes bedraagt ongeveer 2u30. Afhankelijk van het aantal gasten, het aantal vragen dat wordt gesteld en het verloop van de demonstratie, kan de duur van de demonstratie oplopen of afnemen. De tijd die nodig is om de bestellingen te verwerken, kan ook variëren, afhankelijk van je gasten.

Een sextoy-avondje organiseren is gratis. Als het gelinkt is aan een gebeurtenis (verjaardag, vrijgezellenfeestje,…), dient het totaalbedrag van de verkopen die avond gelijk of hoger te zijn dan € 250. Indien nodig zal een bijdrage van € 50 worden gevraagd om de demonstratrice te vergoeden. Normaal gesproken wordt dit bedrag echter bereikt door je gasten. Als je een lingerieshow wilt toevoegen aan je avondje, zal er eveneens een bijdrage van € 50 gevraagd worden om de kosten te dekken van het showmodel dat de demonstratrice vergezelt.

Er is maar weinig nodig bij de voorbereiding van een sextoy-avondje thuis, maar sommige dingen zijn wel noodzakelijk voor een vlot verloop. De demonstratrice zal een grote lege tafel nodig hebben (genre eetkamertafel). Ze zal die gebruiken om de sextoys en andere naughty accessoires te etaleren. Je zult ook papieren of vochtige doekjes nodig hebben zodat je gasten hun handen kunnen afvegen na het uittesten van erotische cosmetica. Tot slot kun je ook zorgen voor een drankje en een hapje om de avond wat op te vrolijken.

Bestellen tijdens een sextoy-demonstratie gebeurt 100% vertrouwelijk. Aan het eind van de avond zal de demonstratrice zich in een aparte ruimte terugtrekken om de bestellingen van elke deelnemer in alle vertrouwelijkheid op te nemen. Als sommige deelnemers het niet aandurfden om een bepaalde vraag te stellen, dan is dat ook het ideale moment om dat in alle discretie te doen.

Tijdens een sextoy-avondje bieden we jouw gasten 5 betaalmethoden aan en elke demonstratrice is toegerust met een betaalkaartterminal. Wij accepteren betaling met een bankkaart, VISA, MasterCard, via bankoverschrijving en contant. Alle bestellingen moeten aan het eind van de avond worden betaald. Deze werkwijze voorkomt dat de gastvrouw zelf het geld voor al de bestellingen achteraf moet ophalen.

De levering van de bestellingen gebeurt door Bpost bij de gastvrouw thuis. Bestellingen worden verzonden binnen 24 werkuren na de datum van de demonstratie. Al onze artikelen zijn in voldoende mate voorradig, maar als een van onze producten onverhoopt niet op voorraad is, zal het een tweede keer worden verstuurd binnen 7 tot 10 werkdagen.

Een sextoy-avondje organiseren en mensen bij jou thuis ontvangen is niet altijd even gemakkelijk… Om jou te bedanken voor je inzet als gastvrouw bieden we je dan ook graag een cadeaubon aan waarvan de waarde in verhouding staat tot het bedrag van de verkopen die avond. Je kunt dan voor 10% van dat bedrag exclusief btw een keuze maken uit onze volledige collectie, als de sextoy-demonstratie € 400,- omzet inclusief btw bereikt. Voor een omzet van minder dan € 400 bieden we je 5% aan van het bedrag exclusief btw. Je begrijpt dus dat hoe meer je vriendinnen kopen, hoe mooier jouw cadeau zal zijn.

De demonstratrice zal ongeveer een half uur vóór je gasten arriveren. Ze heeft een lege tafel nodig om haar artikelen te kunnen etaleren en zal een tafelkleed aanbrengen om je tafel te beschermen. Zorg voor een paar handdoekjes, zodat je gasten hun handen kunnen schoonvegen als ze wat cosmetica of glijmiddel hebben uitgetest. Zorg ook voor een aparte ruimte waar aan het eind van de avond bestellingen kunnen worden geplaatst. Zorg er tot slot voor dat je gasten wat te snacken en te drinken hebben.

Zodra iedereen het zich gemakkelijk heeft gemaakt, begint de demonstratrice met de ludieke presentatie van haar producten: cosmetica, glijmiddelen, ondeugende accessoires, spelletjes voor koppels, leuke artikelen, afrodisiaca… Alles passeert de revue! Je krijgt ook de mogelijkheid om alle objecten aan te raken en cosmetica en glijmiddelen (op je handen!) uit te testen. De sextoy-demonstratie duurt ongeveer twee uur. Na de presentatie zal de demonstratrice iedereen één voor één in een aparte ruimte uitnodigen om in alle discretie te kunnen bestellen. Het vormt ook een uitgelezen gelegenheid om allerlei naughty vragen te stellen… Daarna is de avond afgelopen en gaat de demonstratrice naar huis. Wat je met jouw gasten doet, bepaal je natuurlijk zelf…

Zodra dit vastligt, is het voor ons gemakkelijker om je door te verwijzen naar één van onze demonstratrices. Elk van hen heeft dezelfde opleiding gekregen, dus ze beschikken allemaal over de capaciteiten om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Maar ze zijn stuk voor stuk uniek en hebben elk hun eigen persoonlijkheid: sommigen zijn frivoler, anderen wat rustiger. Afhankelijk hiervan en van het publiek dat je uitnodigt voor jouw avondje kunnen we je een bepaalde persoon toewijzen.

Bij Lovely Secret kunnen we je ook mannelijke demonstratoren toewijzen. Je kunt dus aan je vriendinnen vragen of ze liever een man of een vrouw hebben om de presentatie in goede banen te leiden. Als je koppels of alleen vrouwen uitnodigt, kan dat ook een rol spelen bij de keuze van de demonstrator/demonstratrice.

Als je al één van onze demonstratrices op een event hebt ontmoet en je voelde een klik met haar, dan kan dit een relevant criterium zijn bij je keuze van de demonstratrice. Het is altijd prettiger om iemand over de vloer te krijgen die je al ontmoet hebt en met wie er een klik was. Zo kun je dus jouw sextoy-demonstratrice kiezen.

Afhankelijk van de manier waarop je de aanvraag hebt gedaan, zal er een datum worden vastgelegd via onze salesafdeling of via één van onze demonstratrices, hetzij mondeling per telefoon, hetzij schriftelijk via e-mail, sms of Facebook. Ongeacht de manier beschik je zo al over een eerste bevestiging omdat je de datum rechtstreeks bij één van onze teamleden hebt geboekt.

Als de datum werd afgesproken met onze salesafdeling, zullen we ervoor zorgen dat de demonstratrice je 2 tot 3 dagen na ons gesprek opbelt om zich aan jou voor te stellen en de datum en tijd te bevestigen. Daarna zal ze je een sms’je sturen op 1 maand, 15 dagen, 3 dagen en op de dag zelf van de demo om er zeker van te zijn dat de datum voor beide partijen onveranderd blijft.

We sturen je ook een persoonlijke uitnodiging in fotoformaat via e-mail. Deze e-mail dient als bevestiging van jouw demonstratie en bevat de contactgegevens van de aan jou toegewezen demonstratrice en de gekozen datum en het tijdstip. Op verzoek kunnen we je ook papieren uitnodigingen per post toesturen. De enveloppe bevat in dat geval ook een toelichting bij het concept achter onze demonstraties en een bevestiging van de datum en het tijdstip. Als de datum met één van onze demonstratrices werd besproken, bevestigt zij de datum zelf en stuurt ze je bovenvermelde sms’jes. Wij krijgen dan van haar jouw contactgegevens zodat wij je een bevestigingsmail voor je demonstratie kunnen sturen.

Welke datum moet ik kiezen voor een maximum aantal gasten? Nadat je besloten hebt bij jou thuis een sextoy-demonstratie te organiseren, moet je natuurlijk nog een geschikte datum vinden die past voor jou en je vriend(inn)en. Dit soort avondjes vormt meestal een mooi voorwendsel om samen onder vriendinnen een leuke en gezellige avond door te brengen, dus is het altijd leuker als de meesten onder hen van de partij zijn.

Je zult dus een datum moeten vinden die voor zoveel mogelijk mensen past. Daarom kun je het beste een eenvoudige peiling organiseren (er bestaan daarvoor kant-en-klare peilingen of “doodles”). Zodra de peiling door alle geïnteresseerden is ingevuld, hoef je alleen nog maar de datum te kiezen die het grootste aantal mensen past en je vriendinnen te vertellen dat ze deze datum in hun agenda’s moeten vrijhouden. Vergeet niet de datum ruim van tevoren vast te leggen, zodat je gasten bepaalde regelingen kunnen treffen voor die dag, zoals kinderopvang.

Hoe kun je er zeker van zijn dat ze op de dag zelf aanwezig zullen zijn? Als je er zeker van wilt zijn dat je vriendinnen er op de dag zelf zullen zijn, plan dan de datum ruim van tevoren in, zodat ze niets anders gepland hebben voor die dag. De beste manier om ervoor te zorgen dat ze je avondje ondertussen niet vergeten, is hen regelmatig herinneren aan de datum door de dagen af te tellen: bijvoorbeeld “Nog 1 maand”, “Nog 15 dagen”. Je kunt ook informatie over de demonstratie en het verloop ervan toevoegen aan je herinnering. Deze informatie zul je krijgen van Lovely Secret op het moment dat de demo wordt vastgelegd.

Hoe zorg je ervoor dat ze willen deelnemen aan jouw sextoy-avondje? Leg hun het verloop van de avond uit en verzeker hen ervan dat ze een leuke en leerzame avond zullen beleven! Bij Lovely Secret vindt iedereen zijn of haar gading, van heel ondeugend tot ingetogen, en altijd smaakvol. Lovely Secret staat garant voor kwaliteitsproducten die wij zelf hebben uitgekozen. Je kunt je vriendinnen er ook op wijzen dat er producten aangeboden worden voor elke beurs en dat de demonstratrice die avond beschikt over een kaartlezer voor betalingen met Bancontact en kredietkaarten. Ze hoeven zich dus geen zorgen te maken over geld die avond, hoeven niets te doen en niets voor te bereiden. Het enige wat ze hoeven te doen, is achterover leunen en zich laten verwennen door de gastvrouw (jij) en onze demonstratrice. Beloof ze dus een leuke en bijzondere avond die in het teken zal staan van genot in alle betekenissen van het woord!

Hoe moet ik mijn vriendinnen ontvangen tijdens de demonstratie? Beloof ze in de uitnodiging dat zowel hun smaakpapillen als hun ogen aan hun trekken zullen komen! Zorg voor een aperitief of snacks, afhankelijk van het tijdstip van de sextoy-demonstratie. Voorzie ook een paar flessen bubbels, wijn of frisdrank, afhankelijk van wat jouw gasten lekker vinden. Het is voor jou en je gasten altijd prettiger om onze stijlvolle en erotische artikelen onder het genot van enkele hapjes en enkele glazen bubbels te ontdekken.

Is er een ideaal moment om een sextoy-demonstratie te organiseren? Elke periode van het jaar is geschikt om een demonstratie van sextoys te organiseren. Het hangt gewoon af van je eigen beschikbaarheid, je eigen wensen en die van je gasten. Als je in bepaalde periodes één of meer originele en ondeugende cadeaus wilt aanbieden aan je partner of vrienden, kan het interessant zijn om een sextoy-avondje te organiseren in februari, net voor Valentijn of in december, voor Kerstmis. In de zomer staan onze zintuigen dan weer scherper en wil je misschien ook wel nieuwe artikelen uitproberen om je seksleven wat pittiger te maken.

Sextoy-demonstraties zijn populair bij vrijgezellenfeestjes. Voor sommigen zijn ze misschien een uitdaging, maar in alle gevallen laten ze vriendinnen toe een leuke en ludieke avond te beleven. Hoe organiseer je nu een sextoy-demonstratie voor een vrijgezellenfeestje? Wie moet je daarvoor aanspreken? Wat heb je nodig om een sextoy-demonstratie te organiseren op een vrijgezellenfeestje? Waarin verschilt een demonstratie op een vrijgezellenfeestje van een klassieke sextoy-demonstratie? Hoelang duurt een demonstratie op een vrijgezellenfeestje?

Met wie moet ik contact opnemen om een sextoy-demonstratie te organiseren voor een vrijgezellenfeestje? Met Lovely Secret krijg je de kans om je vrijgezellenfeestje gedurende een paar uur te laten opvrolijken. Dankzij onze ruime ervaring inzake erotische artikelen en de thuisverkoop ervan weten we hoe we de nieuwsgierigheid van jouw gasten kunnen prikkelen en hoe we jullie een onvergetelijk moment kunnen laten beleven tijdens dit vrijgezellenfeestje. De bedoeling is een sextoy-demonstratie te geven zoals we dat dagelijks doen, maar dan wel met een extraatje voor de aanstaande bruid en haar vriendinnen. Dankzij onze demonstratrice zal zij namelijk in het middelpunt van de aandacht staan tijdens de sextoy-demonstratie. Zo zal ze een sextoy-demonstratie beleven die ze zich nog lang zal herinneren!

Hoe organiseer je een sextoy-demonstratie voor een vrijgezellenfeestje? Bij de organisatie van deze sextoy-demonstratie zorgt Lovely Secret, zoals gebruikelijk, voor alles. Het enige wat je hoeft te doen, is ons laten weten dat je graag een sextoy-demonstratie wilt organiseren en aangeven dat het om een vrijgezellenfeestje gaat en wij zorgen voor een demonstratrice voor die dag. We zorgen er ook voor dat je zo snel mogelijk persoonlijke uitnodigingen krijgt toegestuurd via e-mail en desgewenst per post. Zo kun je ze naar al je gasten sturen om hen uit te nodigen voor deze bijzondere gelegenheid. Lovely Secret regelt ook alle bestellingen na afloop van de demonstratie. Onze demonstratrice beschikt daarvoor over een kaartlezer, dus niemand zal tijd hoeven te verliezen met geld afhalen en jijzelf hoeft als gastvrouw geen gasten achterna te zitten om je geld te krijgen. Je zult als organisatrice van deze speciale dag wel andere dingen aan je hoofd hebben… Daarom neemt Lovely Secret zoveel mogelijk de organisatie op zich om jou het leven gemakkelijker te maken.

Waarin verschilt een sextoy-demonstratie op een vrijgezellenfeestje van een klassieke sextoy-demonstratie? De bedoeling van een vrijgezellenfeestje is natuurlijk om de aanstaande bruid uit te dagen en in de bloemetjes te zetten, maar ook om samen plezier te maken. Daarom heeft Lovely Secret besloten haar demonstraties aan te passen aan dit specifieke type evenement. Tijdens de demonstratie zal de aanstaande bruid namelijk niet zomaar een toeschouwer zijn. Ze zal actief moeten deelnemen aan de presentatie om haar einddiploma te behalen, dat overhandigd en ondertekend zal worden door de demonstratrice en alle aanwezige vrouwen. Zo zal ze tijdens de demonstratie een bepaald artikel moeten voorstellen dat vooraf door de deelnemers werd uitgekozen. Als ze slaagt voor de test, krijgt ze haar diploma. Bovendien zal de bruid bij de hele demonstratie worden betrokken. Ze zal deze hoogstpersoonlijke voorstelling niet snel vergeten…

Let wel: onze demonstraties verlopen altijd op een smaakvolle manier en met respect voor de eigenheid en privacy van onze klanten. We dwingen onze klanten nooit tot bepaalde handelingen, maar bieden deze demonstraties aan als een speelse uitdaging. De bedoeling is de aanstaande bruid en haar vriendinnen een leuke tijd te bezorgen zodat ze er samen goede herinneringen aan overhouden. Aan het eind van de demonstratie, wanneer de bestellingen worden geplaatst, zal ze ook een geschenk kunnen kiezen uit onze artikelenreeks.

Hoelang duurt een sextoy-demonstratie tijdens een vrijgezellenfeestje? Een sextoy-demonstratie tijdens een vrijgezellenfeestje kan net zo lang duren als een klassieke sextoy-demonstratie thuis, namelijk tussen 2u en 2u30. In die tijd maak je dankzij onze demonstratrice kennis met al onze producten, van de zachtste tot de meest ondeugende.

Lovely Secret is zich er echter terdege van bewust dat de timing op een vrijgezellenfeest vaak strak en tot op de minuut gepland is, zeker als je in de loop van de dag/avond meerdere activiteiten hebt voorzien. Daarom kunnen wij op uw verzoek onze demonstratie die dag aanpassen en u alleen onze topproducten voorstellen om zo de presentatietijd te verkorten. Bij Lovely Secret passen we ons helemaal aan jouw wensen aan zodat jullie een leuke, luchtige en onvergetelijke avond kunnen beleven.

Thuisdemonstraties worden vaak uitsluitend in verband gebracht met een vrouwelijk publiek! Daarom vraag je je misschien af of je voor je toekomstige sextoy-demonstratie je liefste erbuiten moet laten of dat hij geaccepteerd zal worden. Zijn mannen dus toegelaten bij een sextoy-demonstratie? Welk nut zou het voor je man kunnen hebben om deel te nemen aan een sextoy-demonstratie? Hoe kan de aanwezigheid van jouw man voor jou interessant zijn tijdens een sextoy-demonstratie?

Zijn mannen toegelaten bij een sextoy-demonstratie? Lovely Secret richt zich naar jouw wensen bij de organisatie van de sextoy-demonstratie die bij JOU past. Wij hanteren dan ook geen regels met betrekking tot het geslacht van de deelnemers aan een sextoy-demonstratie. Dat kunnen alleen vrouwen zijn, single vrouwen en mannen, koppels van hetzelfde/verschillend geslacht, etc. Alle combinaties zijn mogelijk, afhankelijk van jou en de vriend(inn)en die je wilt uitnodigen op dit gezellige en originele event. We bieden je ook mannelijke demonstrators aan als je dat liever hebt. Op Lovely Secret-demo’s zijn mannen dus meer dan welkom, zolang het maar op jouw verzoek gebeurt.

Waarom zou het voor mijn man nuttig kunnen zijn om deel te nemen aan mijn sextoy-demonstratie? Tijdens een thuisdemonstratie van sextoys laat onze demonstratrice jullie kennismaken met een breed scala aan producten die bedoeld zijn om vrouwen, echtparen EN mannen te laten genieten. Er is voor elk wat wils… inclusief voor jouw man! Hij kan zich richten op artikelen die specifiek bedoeld zijn voor paren of voor mannen, of op artikelen die betrekking hebben op jou. Door te luisteren naar de uitleg van onze demonstratrice kan hij meer te weten komen over seksueel genot bij vrouwen en kan hij een antwoord krijgen op vragen die hij zich misschien al zijn hele leven stelt. Hij zal zich misschien ook realiseren dat er veel misvattingen bestaan omtrent vrouwelijke seksualiteit, seksuele verlangens bij vrouwen en wat vrouwen genot verschaft. Wat dat betreft kan deze demonstratie voor hem een echte “eye-opener” zijn.

Bovendien zal hij gegarandeerd een leuke avond beleven samen met zijn vrouw en haar vriend(inn)en, inclusief hapjes en bubbels. Welk voordeel zou het voor mij hebben als mijn man aanwezig zou zijn op mijn sextoy-demonstratie? Naast het feit dat jullie samen een leuke tijd beleven en gezamenlijk nieuwe dingen kunnen ontdekken, kan de aanwezigheid van jouw man op je sextoy-demonstratie nog andere voordelen hebben.

Door samen met hem de artikelen te bekijken, kun je hem meteen naar zijn mening vragen over je favoriete producten. Je loopt dus niet het risico een artikel te kopen dat hij niet met jou wil uittesten. Jullie kunnen ook samen zoeken naar items om jullie seksleven wat pittiger te maken. Als je bepaalde favorieten hebt, kun je hem die influisteren en hopen dat hij in een gulle bui is. Twee portemonnees zijn nu eenmaal tot meer in staat dan één op dit soort feestjes.

Tot slot kan de uitleg van de demonstratrice, vooral over seksueel genot bij vrouwen, over misvattingen en welke erogene zones tot een orgasme leiden, behulpzaam zijn als je een beetje terughoudend bent om hem te vertellen over jouw verlangens en over wat je leuk vindt, enz. Je krijgt dus de kans om samen met je man en je vriendinnen lekker te ontspannen en plezier te beleven op een niet-alledaagse manier.

Misschien had je thuisdemonstraties altijd in verband gebracht met vrouwen die graag eens een avondje samen met de vriendinnen doorbrengen… Dat klopt, maar blijven sextoy-demonstraties ook beperkt tot dat soort bijeenkomsten? Kunnen jullie als koppel ook deelnemen aan een sextoy-demonstratie? Wat zijn de voordelen als je met z’n tweeën deelneemt aan een sextoy-demonstratie?

Zijn sextoy-demonstraties voorbehouden aan samenkomsten met vriendinnen? Bij Lovely Secret beperken we onze sextoy-demonstraties niet tot één soort publiek. Of het nu om vriendinnen gaat, om koppels of vriendinnen én koppels, wij benaderen jouw demonstratie op dezelfde manier. Het is aan jou om te beslissen wat voor avond je wilt: een intieme avond met vriendinnen of een avond vol ontdekkingen voor koppels… Wat je ook kiest, jullie zijn verzekerd van een onvergetelijke avond vol gezelligheid, plezier en ontspanning.

Wat zijn de voordelen van een deelname aan een sextoy-demonstratie met z’n tweeën? Het voordeel om als koppel deel te nemen aan een sextoy-demonstratie is dat beide partners dezelfde uitleg en hetzelfde aangepaste advies krijgen van onze Lovely Secret-ambassadrice. Als ze vragen hebben, kunnen ze die samen stellen. Zo wordt voorkomen dat één van beiden de informatie onvolledig overbrengt aan de ander na afloop van de demonstratie.

Voorts kunnen beide partners tijdens de demonstratie met elkaar overleggen welke producten ze het interessantst vinden. Zo vermijd je onaangename verrassingen of misverstanden, bijvoorbeeld wanneer je denkt een artikel te hebben gekocht dat je partner graag zou willen, terwijl hij het in werkelijkheid helemaal niet leuk vindt. Door als paar deel te nemen aan een demonstratie kun je ook openlijk met elkaar praten over een onderwerp dat bij sommige koppels nog te veel een taboe is: seks! Je zou verbaasd staan over het aantal koppels dat niet in alle openheid durft te praten over hun seksuele voorkeuren of verlangens! Een sextoy-avond kan in dat geval voor een ommekeer zorgen, een gesprek op gang brengen en zorgen voor een aantal ontboezemingen. Bovendien kunnen partners elkaar daarna op seksueel gebied verder blijven verkennen. Deelnemen aan een sextoy-demonstratie met je partner kan ook gewoon een leuke manier zijn om wat meer pit in je relatie te brengen. Niet alleen door samen dingen te ontdekken, maar ook door later in een intiemere setting de artikelen die jullie hebben gekocht uit te proberen.

Bij Lovely Secret houden we niet van vulgariteit, of het nu gaat om onze productpresentaties, onze demonstratrices of onze producten. We maken er een erezaak van om jullie een stijlvolle demonstratie van het hoogste niveau aan te bieden. Jullie zullen een leuke, gezellige en op alle punten gepaste avond beleven. Onze demonstratrices werden opgeleid om onze producten op een smaakvolle manier voor te stellen. Geen enkele van jouw gasten zal zich dus gechoqueerd of ongemakkelijk voelen. Daarbij respecteren we ieders grenzen en de privacy van onze klanten. Onze demonstratrices komen altijd gekleed naar een sextoy-avondje en weten de artikelen op een harmonieuze en sfeervolle manier te schikken op het zwarte tafellaken dat jouw tafel bedekt. Soberheid en glamour staan bij ons centraal. Bij Lovely Secret zijn we van mening dat seksualiteit niet synoniem moet zijn met vulgariteit! Bij seksualiteit gaat het vooral om sensualiteit, plezier en sfeer… Dat willen we dan ook met onze producten en demonstraties uitdragen. We zijn er om jou te helpen wat pit toe te voegen aan je privé- en seksleven, niet om je een ongemakkelijk gevoel te bezorgen. Onze demonstratrices staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, maar zullen nooit opdringerig zijn.

Een product dat werd besteld tijdens een sextoy-demonstratie kan worden geretourneerd als het gaat om een verandering van maat bij lingerie of om een defect aan het artikel. Je hoeft alleen maar het retourformulier in te vullen op onze pagina Retourzendingen, met vermelding van je contactgegevens en de reden van de retourzending. Wij zullen jouw aanvraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen en je gratis begeleiden bij alle stappen die nodig zijn om het artikel te retourneren en om te ruilen. Je hoeft alleen maar het product (met al zijn accessoires) goed verpakt in een doos naar het postkantoor te brengen. Wij bezorgen je een label om erop te plakken zodat het zeker aankomt en wij zorgen, na ontvangst van het pakket, voor de omruiling. Daarna ontvang je je artikel helemaal nieuw en/of in de gevraagde maat binnen 48 uur na ontvangst van het geretourneerde artikel.

Als één van de bestelde en geleverde artikelen een fabricagefout heeft. Ook als blijkt dat we een fout hebben gemaakt bij het opnemen of verwerken van je bestelling en dat je een ander artikel hebt ontvangen dan het artikel dat je had besteld. We zorgen ervoor dat we jouw bestelling altijd nauwgezet uitvoeren, maar aangezien we geen machines zijn en onze demonstratrices ook niet, kan het heel af en toe voorkomen dat er zich kleine fouten voordoen bij de afhandeling van de bestelling. In dat geval ruilen we het artikel natuurlijk gratis om. Je kunt je bestelling ook aanpassen als je de maat van een lingeriesetje dat je op de demonstratie hebt besteld, wilt wijzigen. Soms kan het gebeuren dat je een maat te groot of te klein hebt uitgekozen en dat je dat pas beseft nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het zou natuurlijk jammer zijn om zo’n mooie lingerie in je kast stof te laten vergaren. Daarom is het perfect mogelijk om te veranderen van maat door het artikel aan ons te retourneren en om te ruilen voor een andere maat. Uiteraard moeten de geretourneerde artikelen nieuw zijn en met alle accessoires (en eventuele verpakkingen) worden geretourneerd als je over wilt gaan tot omruiling.

Als je een tijdje geleden een sextoy-demonstratie met je vriendinnen gepland hebt, kan het gebeuren dat ze bij het naderen van de grote dag de demonstratie vergeten zijn, ziek zijn geworden of op het laatste moment verhinderd zijn… Zo gaat dat nu eenmaal als je met een aantal mensen iets organiseert. Onvoorziene omstandigheden zorgen ervoor dat we nooit zeker zijn dat op de grote dag iedereen aanwezig zal zijn. In dat geval heb jij de keuze om je sextoy-demonstratie uit te stellen of toch plaats te laten vinden. Lovely Secret adviseert een minimum van 6 personen om de avond gezellig en winstgevend te houden voor de gastvrouw, maar we weigeren nooit een geplande sextoy-demonstratie te laten plaatsvinden omdat een aantal gasten hebben afgezegd. In dat geval is het aan jou om te beslissen of je de demonstratie al dan niet wilt laten plaatsvinden of liever een nieuwe datum vastlegt met je gasten, wanneer ze zeker aanwezig kunnen zijn. Als je de demonstratie wilt uitstellen naar een datum die jouw vriendinnen beter past, hoef je dit alleen maar te melden aan je demonstratrice. Zij zal van tevoren ook contact met je opnemen en je regelmatig sms-berichten sturen om de dagen af te tellen en elkaar op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen. Als het je niet lukt om contact op te nemen met je demonstratrice, kun je rechtstreeks contact opnemen met onze salesafdeling, hetzij telefonisch op 010/655.695, hetzij per e-mail op info@lovelysecret.be. Er zijn veel demonstratrices beschikbaar, dus we vinden vast een nieuwe datum voor jouw sextoy-demonstratie.

Om annuleringen op het laatste moment zoveel mogelijk te voorkomen en te vermijden dat vriendinnen andere afspraken aangaan omdat ze vergeten zijn de datum in hun agenda vast te leggen, raden we je aan je vriendinnen regelmatig te herinneren aan de grote dag! Om je daarbij te helpen, biedt de salesafdeling van Lovely Secret je aangepaste uitnodigingen aan die je per e-mail of via sociale media met je vriendinnen kunt delen. Ook heb je de mogelijkheid om gratis papieren uitnodigingskaarten per post te ontvangen. Zo zien je gasten meteen de datum en plaats van je demonstratie en kunnen ze de datum in hun agenda noteren. Als je heel actief bent op sociale media, kun je ook een groep of event aanmaken waarvoor je uitnodigingen kunt rondsturen en waarbij je zelfs onze website kunt vermelden, zodat je gasten het water al in de mond krijgen… Een paar geheugensteuntjes zoals “Nog 1 maand”, “Nog 1 week” en “Nog 3 dagen” kunnen ook nuttig zijn om zeker te zijn dat je gasten aanwezig zullen zijn.

Lovely Secret komt graag naar jou toe! Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar een ontmoetingsplaats dicht in de buurt om jouw sextoy-demonstratie te organiseren! Het volstaat dat je contact met ons opneemt om samen een datum af te spreken voor de organisatie van je sextoy-demonstratie. Alle informatie om contact met ons op te nemen, vind je op het internet. Dichterbij kan dus niet! Bij Lovely Secret hoef je niet per se contact op te nemen met een demonstratrice die in dezelfde streek woont als jij. Contacteer ons gewoon via onze website lovelysecret.be of neem contact op met onze salesafdeling op 010/655.695 en wij zorgen ervoor dat er een demonstratrice bij jou thuis komt. Om praktische redenen proberen we onze ambassadrices zo dicht mogelijk bij huis demonstraties toe te wijzen. Als er niemand beschikbaar is op de geplande datum, hebben we echter genoeg andere demonstratrices klaarstaan om een demonstratie te geven. Omdat België een klein land is en er overal demonstratrices beschikbaar zijn, vinden we altijd wel iemand om jou een onvergetelijke avond met je vriendinnen te bezorgen.

CONCEPT
Verloop  •  Praktische info  •  Catalogus