LOVELY SECRET

De voorgeschiedenis van ons bedrijf

Loïk is de oprichter van Lovely Secret en werkt al meer dan 15 jaar in de sector van de thuisverkoop. Na een paar jaar bij Tupperware te hebben gewerkt, wilde hij zich meer gaan richten op de genotsbevordering en persoonlijke ontwikkeling bij vrouwen, mannen en paren. Daartoe werkte hij enkele jaren als demonstrator voor verschillende merken die gespecialiseerd zijn in sextoy-demonstraties, ook wel bekend als upperware-demonstraties. Loïk kreeg ook de kans om een Love Shop uit te baten en bij te dragen aan de uitbouw ervan. Omdat geen enkel merk een degelijke productkwaliteit en een service na verkoop aanbood die die naam waardig was, besloot hij zijn eigen bedrijf op te richten op basis van waarden zoals genot, kwaliteit, uitstekende service na verkoop, klasse en glamour.

Dat vormde het begin van Lovely Secret in maart 2013. Lovely Secret is voortgekomen uit liefde voor het vak en het plezier dat mensen beleven wanneer ze thuis tijdens een sextoy-demonstratie een reeks kwaliteitsproducten kunnen ontdekken.

Vanuit haar ervaring heeft Lovely Secret meteen ingezet op innovatie. Vanaf het begin heeft het ervoor gezorgd dat klanten hun bestellingen diezelfde avond nog konden betalen, zodat levering binnen 24 werkuren gegarandeerd kan worden. Lovely Secret selecteerde ook een reeks kwaliteitsproducten, waarbij de voorkeur werd gegeven aan Europese merken met garanties variërend van 2 tot 10 jaar. Het wou ook de gastvrouwen (de organisatrices van sextoy-demonstraties) belonen op basis van hun verdiensten. Niet door hun een verrassing of iets dergelijks aan te bieden, maar een geschenkbon waarvan de waarde in verhouding staat tot het bedrag van de verkochte artikelen die avond, zodat de gastvrouw een geschenk kan uitkiezen dat ze zelf wil.

Om haar klanten op sextoy-demonstraties beter van dienst te zijn, heeft Lovely Secret ook een degelijke service na verkoop in het leven geroepen, die elke weekdag tot 20.00 uur bereikbaar is. Deze professionele dienst zorgt voor de organisatie van de sextoy-avonden en houdt zich bezig met waarborgen en omruilverzoeken.

Het merk Lovely Secret
0
Oprichting van Lovely Secret
0
Opening van een eigen winkel
0
Verhuizing naar Thorembais-les-Béguines
0
Opening van de eerste winkel
Het merk Lovely Secret

Over de maanden en na talloze sextoy-demonstraties heeft Lovely Secret zich weten te omringen met een demonstratieteam dat voldoet aan de selectiecriteria van ons bedrijf. Veel merken voor thuisverkoop nemen namelijk demonstratrices in dienst om hun omzet snel te kunnen vergroten. Lovely Secret weerstaat aan deze verleiding: onze demonstratrices worden zorgvuldig geselecteerd en degelijk opgeleid en krijgen allemaal hetzelfde materiaal, zodat al onze geselecteerde producten tijdens elke sextoy-demonstratie worden voorgesteld. In de wereld van de sextoy-demonstraties komt het namelijk vaak voor dat een demonstratrice enkel een starterspakket met een dertigtal artikelen krijgt en dat ze de rest zelf moet aankopen of moet winnen door targets te behalen.

Dit druist echter volledig in tegen de kwaliteitsnormen van Lovely Secret. We willen al onze klanten dezelfde demonstratie aanbieden. Op deze manier is ons team geleidelijk aan gegroeid en vandaag kunnen we bogen op teamleden in Waals-Brabant, Brussel en Namen, in de provincies Luik, Henegouwen en Luxemburg en in het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk.

[ultimate_dual_color dual_before_txt=”2018:” dual_high_txt=”HET JAAR VAN DE BEKRONING” dual_ba_color=”#9d3bc6″ dual_high_color=”#444444″ dual_color_font_size=”desktop:24px;” dual_color_high_font_size=”desktop:24px;” dual_color_font_family=”font_family:Nunito|font_call:Nunito|variant:700″ dual_color_font_style=”font-weight:700;”]


De tijd staat niet stil… Op 23 november 2018 verhuist Lovely Secret naar Thorembais-les-Béguines, een locatie die ideaal gelegen is op slechts enkele kilometers van de E411 – E40 en E42. Door zijn ligging op de grens van de provincies Waals-Brabant, Luik en Namen neemt Lovely Secret nu een centrale gelegen plek in. Daar opent het een Love Shop naar eigen ontwerp: stijlvol en glamoureus. Naast deze Love Shop heeft de verhuizing ook gezorgd voor een omvangrijk logistiek platform, waardoor alle bestellingen binnen 24 werkuren kunnen worden verzonden.

Het gebouw beschikt ook over geriefelijke kantoren en een prachtige ruimte voor de opleiding van onze werknemers. In deze ruimte zullen we veel van onze interne evenementen organiseren. We nodigen je dan ook graag uit om het prachtige interieur te komen ontdekken dat we voor jullie hebben ontworpen.