SEXTOY-DEMONSTRATIE MET HOMOVRIENDEN

Een specifiek aanbod van Lovely Secret

Niets leuker dan samen met homovrienden een gezellige avond beleven terwijl je naughty artikelen kunt ontdekken die speciaal voor jouw doelgroep zijn bestemd. Heterovrienden kunnen uiteraard ook deelnemen, want ons ruime assortiment bevat artikelen voor alle geaardheden. De demonstrator/-trice is een vrouw of homo-/heteroseksuele man (naar keuze) zodat iedereen zich kan ontspannen en al zijn vragen durft te stellen. Bekijk eens het overzicht van alle producten die speciaal voor gays werden ontwikkeld en die tijdens onze sextoy-demonstraties worden getoond. Je krijgt de kans om sextoys en spelletjes te ontdekken en te gebruiken.

Sextoy-demonstratie voor gays

Hoe verloopt een avondje voor gays?

Een sextoy-demonstratie voor gays verloopt precies zoals een klassiek sextoy-avondje. Je zoekt een datum die past voor alle deelnemers, reserveert, bereidt je woning voor en ontvangt de demonstrator/-trice op de dag zelf. Het verloop is ook identiek hetzelfde. De demonstrator/-trice stelt een reeks naughty artikelen voor: sextoys, erotische cosmetica, spelletjes,… Aan het eind van de avond plaatsen de gasten elk hun bestelling, die binnen 48 uur wordt geleverd. De gastvrouw/-heer die de demonstratie organiseert, geniet ook een aantal voordelen.

Sextoy-demonstratie voor gays

Voordelen voor de gastvrouw/-heer en de gasten

Net als bij een klassieke sextoy-demonstratie genieten gastvrouw/-heer en gasten een aantal voordelen. De eerste ontvangt een voucher ter waarde van maximaal 10% van alle aankopen van de gasten, btw niet meegerekend. Daarnaast komt hij/zij ook in aanmerking voor tal van periodieke promoties. Gasten krijgen dan weer kortingen op pakketten, promoties en professioneel advies. Wie ook een sextoy-demo thuis wil organiseren, ontvangt een waardebon van € 10, net als de gastvrouw/-heer van de demo. Meer informatie hierover vind je op de Voordelen-pagina.

OPTIES
Lingerieshow  •  Vrijgezellenfeestje  •  Sextoy-demonstraties voor gays  •  Barbecueparty