CHECKLIST

Om jouw sextoy-demonstratie voor te bereiden

Je staat op het punt om je sextoy-demonstratie te boeken maar je wilt er zeker van zijn dat je alles volgens het boekje doet? Volg dan gewoon onze checklist en je bent er zeker van dat alles soepel verloopt. Van het kiezen van de datum over het uitnodigen van je vriend(inn)en tot de voorbereidingen thuis leer je de beste manier om onaangename verrassingen, massale afzeggingen bij de nadering van de grote avond of een verkeerde ontvangst van de demonstratrice door een gebrekkige voorbereiding te vermijden. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op…

Prévenez votre entourage

1. Breng je vrienden en familie op de hoogte

Vertel zoveel mogelijk mensen over je voornemen om een sextoy-demonstratie te organiseren (...)

Laat vriendinnen, collega's, nichten en andere familieleden weten dat je binnenkort een sextoy-demonstratie organiseert. Schrijf de namen op van alle geïnteresseerden. Breng ze persoonlijk op de hoogte per e-mail, sms, telefoon, Messenger of Whatsapp... Breng zoveel mogelijk mensen samen!

Votre démonstratrice vous contacte

4. Je demonstratrice neemt contact met je op

Zodra je demonstratie is geboekt, zal onze demonstratrice contact met je opnemen om je wat beter te leren kennen (...)

Om jou en je voorkeuren beter te leren kennen, zal onze demonstratrice contact met je opnemen zodra de datum van je sextoy-demonstratie is vastgelegd bij Lovely Secret. Ze neemt bij voorkeur telefonisch contact met je op. Leg een datum vast die voor iedereen past, zodat er later geen problemen ontstaan..

Préparez une pièce à part

7. Bereid een aparte ruimte voor

Een aparte ruimte is noodzakelijk om in alle discretie de bestellingen te kunnen verwerken en vertrouwelijke vragen van gasten te kunnen beantwoorden (...)

Niet al je gasten hebben misschien zin om hun vragen in het openbaar te stellen en sommigen kunnen zich ervoor schromen in het openbaar een bestelling te plaatsen. Daarom hebben we ervoor gekozen de bestellingen op een vertrouwelijke manier in een aparte ruimte plaats te laten vinden. Elke kamer kan daarvoor geschikt zijn, zolang ze maar afgescheiden is.

Décidez d'une date

2. Leg een datum vast die voor iedereen past

Alle geïnteresseerden moeten een datum vinden die voor hen past. Maak daarvoor een doodle aan (...)

Maak een peiling aan om een datum te vinden waarop iedereen beschikbaar is. Elke persoon kan zijn of haar beschikbaarheid aangeven en zo vind je de datum(s) waarop het grootste aantal deelnemers 's avonds beschikbaar is. Probeer verschillende data te vinden om er zeker van te zijn dat er een demonstratrice beschikbaar is.

Préparez une table vide

5. Zorg voor een lege tafel

Op de grote dag zelf zorg je voor een lege tafel zodat je demonstratrice haar producten kan etaleren voordat je gasten arriveren (...)

Maak op de dag zelf een tafel in je woonkamer of eetkamer leeg zodat je demonstratrice een tafellaken kan aanbrengen en haar producten erop kan uitstallen. Zij zal vóór jouw gasten arriveren zodat ze alles mooi en overzichtelijk kan schikken. De tafel moet dus al leeg en schoon zijn.

Préparez des amuse-gueule et boissons

8. Zorg voor hapjes en drankjes

Zorg voor hapjes en drankjes zodat je gasten in optimale omstandigheden worden verwelkomd (...)

Je gasten zullen zich meer op hun gemak voelen als ze iets kunnen knabbelen en drinken tijdens de demonstratie. De demonstratie kan tot drie uur duren, wat voor sommigen lang kan zijn. Aan jou de keuze wat betreft het eten, de soft- en/of alcoholische dranken, afhankelijk van je doelgroep.

Réservez votre soirée sextoys

3. Boek je sextoy-avondje

Neem contact met ons op om te laten weten wanneer je beschikbaar bent en om je thuisdemonstratie te boeken (...)

Neem contact op met Lovely Secret per telefoon, Messenger of e-mail om aan te geven dat je graag een sextoy-demo zou willen boeken. Geef de data door die het populairst waren in je doodle en een medewerkster van ons zal je vertellen of er een demonstratrice beschikbaar is en wat haar voornaam is.

Préparez des serviettes ou lingettes

6. Zorg voor handdoekjes of vochtige doekjes

Als je gasten cosmetica uittesten, moeten ze hun handen kunnen wassen. Handdoekjes zijn daarom aangewezen (...)

Leg enkele handdoekjes of vochtige doekjes klaar zodat je gasten hun handen af en toe kunnen wassen. In de loop van de avond worden namelijk bepaalde cosmetica of glijmiddelen uitgetest op hun textuur, waardoor handen vettig kunnen worden of er parfum op kan achterblijven. Niet vergeten dus!

Accueillez la démonstratrice

9. Ontvangst van de demonstratrice

Op de dag van het event ontvang je de demonstratrice een half uur vóór je gasten, zodat ze haar producten kan opstellen (...)

Op de dag van de sextoy-demonstratie zal de demonstratrice een half uurtje vóór je gasten arriveren. Dit zal haar de tijd geven om haar producten op te stellen, met jou je verwachtingen te bespreken en haar productpresentatie beter af te stemmen op de persoonlijkheid van jouw gasten.