DE SEXTOY-SECTOR

Hoe doet de sextoy-industrie het?

Erotiek en seksualiteit hebben altijd al de interesse van mannen en vrouwen opgewekt. De laatste jaren lijken de taboes die verbonden zijn met erotiek steeds meer te verdwijnen. Seksualiteit en erotiek spelen een belangrijke rol in de media, in films, op het internet of op sociale media. De zeden en gewoonten in onze samenleving evolueren voortdurend. Daarom schrikken steeds minder mensen ervoor terug om nieuwe seksuele ervaringen uit te proberen, zichzelf op dat vlak te ontwikkelen en bepaalde sensaties te ontdekken die tot dan toe nauwelijks aan bod waren gekomen.

Thuisverkoop

De thuisverkoop is een sector die jaar na jaar blijft groeien. Alle mogelijke voorwerpen worden verkocht: keukengerei, kleding, schoenen, schoonmaakproducten en seksspeeltjes! Elke gelegenheid is goed om thuis samen met vriendinnen een reeks artikelen te ontdekken. Tijdens dit soort avondjes kun je in een ontspannen sfeer zaken doen en plezier maken. De tijd dat onze oma’s op zondagnamiddag samenkwamen om nieuwe plastic doosjes uit te proberen, is voorbij.

Ontwikkelingen binnen de thuisverkoop

Thuisverkoop is momenteel populair bij een jeugdig publiek dat op zoek is naar gezelligheid en een andere manier van winkelen. Homeparty’s zijn dan ook een schot in de roos! Bij thuisverkoop krijgt de consument persoonlijk advies en kan hij/zij de aangeboden producten uitproberen, aanraken en beoordelen. Tussen 2015 en 2016 is de omzet wereldwijd met 7,7% gestegen. Alleen al in Frankrijk vertegenwoordigde de sector van de thuisverkoop in 2015 een omzet van 4,140 miljard euro.

De sextoy-sector

Nogal wat economen blijken steeds meer geïnteresseerd in de seksbranche en studies laten ook een gestage groei ervan zien. Volgens een studie van Priceminister-Rakuten, gepubliceerd in februari 2014, is de verkoop van “naughty” producten tussen 2010 en 2013 met 58% gestegen en is de omzet van de sector in dezelfde periode met 54% gestegen. Deze stijging blijft zich doorzetten en de sextoys-markt wordt steeds belangrijker.

Ontwikkelingen binnen de sextoy-branche

Lovely Secret besteedt de grootste zorg aan de selectie van de allerbeste producten van gerenommeerde merken. Ons aanbod is gevarieerd, voldoet aan de hoogste eisen en biedt de beste kwaliteitsgarantie voor onze klanten. Op basis van talrijke enquêtes en onze ervaring kunnen we stellen dat de sector van de erotische artikelen blijft groeien en dat veel mensen openlijk aangeven dat ze een sextoy gebruiken en bezitten.

DEMONSTRATRICE WORDEN
Job  •  Sector  •  Opleiding  •  Pakket  •  Vergoeding  •  Vragen-antwoorden