LINGERIESHOW

Voeg een heuse show toe aan je avondje

Hou je van lingerie? Wil je graag dat onze collectie door één van onze modellen bij jou thuis wordt geshowd? Geen probleem! Lovely Secret biedt je de mogelijkheid om je thuisdemonstratie of upperware-avond vergezeld te laten gaan van een lingerieshow. In dat geval komt onze coach bij jou thuis voor de presentatie en wordt ze vergezeld door één van onze lingeriemodellen. Ze zal jou en je gasten onze verschillende collecties pikante en ondeugende lingerie voorstellen. Succes gegarandeerd!

Lingerieshow thuis

Hoe verloopt de lingerieshow?

De lingerieshow thuis wordt gecombineerd met een sextoy-demonstratie. Het verloop is identiek aan een demonstratie zonder show, behalve dat om de drie of vier producten de demonstratrice muziek laat spelen en het model met nieuwe lingerie tevoorschijn komt. De demonstratie duurt daardoor niet langer omdat de demonstratrice haar presentatie daarop zal afstemmen. Dankzij het model kun je kennismaken met de bestsellers in ons assortiment.

Lingerieshow thuis

Hoelang duurt de presentatie?

Jouw demonstratrice kan de demonstratie zo organiseren dat de totale duur gelijk is aan die van een demonstratie zonder show. Ze duurt dan ongeveer 2u30, inclusief de ongeveer 20 tussenkomsten van het model dat onze bestsellers draagt. Merk op dat de totale duur kan variëren, afhankelijk van de bestellingen die je vriendinnen aan het einde plaatsen. Je hoeft dus niet meer tijd te besteden als je een lingerieshow aan je sextoy-demonstratie toevoegt.

Lingerieshow thuis

Hoeveel kost de lingerieshow?

Hoewel de sextoy-demonstraties gratis zijn, vragen we wel een bijdrage van € 50 voor de organisatie van de lingerieshow. Dit bedrag wordt gebruikt om het model te betalen dat onze lingeriecollectie en naughty outfits showt. Je kunt ervoor kiezen dit bedrag zelf te betalen of je kunt elk van je gasten om een kleine bijdrage vragen. Het plezier dat deze show biedt, is echter groot vergeleken met de investering die vereist is voor de aanwezigheid van het model.

Lingerieshow thuis

Hoe bereid je de presentatie voor?

Zoals bij een klassieke demonstratie van seksspeeltjes hebben we een tafel nodig om de erotische artikelen op een stijlvolle en verzorgde manier te etaleren, naast papieren servetten zodat je gasten alle producten comfortabel kunnen uitproberen. Bij een demonstratie met lingerieshow hebben we enkel een aparte ruimte nodig waar ons model zich kan omkleden tussen de tussenkomsten in. Je kunt daarvoor dezelfde ruimte gebruiken als voor de bestellingen.