WERKEN ALS DEMONSTRATRICE

Wat houdt de job van sextoy-demonstratrice in?

Als thuisdemonstratrice van sextoys vertegenwoordig je Lovely Secret op sextoy-feestjes die worden georganiseerd bij vriend(inn)en, familieleden, door klanten die door de firma zelf worden aangeleverd of door klanten die je op events ontmoet hebt. Met jouw opleiding en productkennis als achtergrond bestaat jouw werk vervolgens uit het verzorgen van sextoy-avondjes bij mensen thuis of bij een partnerorganisatie. Naast het commerciële aspect en de winstgevendheid streven we ernaar onze klanten een leuke avond te bezorgen en hun een verzorgde en ludieke voorstelling van ons hele assortiment aan te bieden.

Werken als sextoy-demonstratrice

Hoe verloopt een sextoy-demonstratie?

Zodra een sextoy-bijeenkomst in je agenda is vastgelegd, zorgt ons salesteam voor het versturen van de uitnodigingen per post en e-mail naar je gastvrouw. Jouw taak als demonstratrice bestaat enkel uit het contacteren van de gastvrouw voorafgaand aan de demonstratie om jezelf voor te stellen en de organisatie van de bijeenkomst voor te bereiden. Op de dag zelf kom je ongeveer 30 minuten vóór aanvang van de demonstratie aan bij de gastvrouw. Zo kun je de presentatie samen met de gastvrouw nog verder uitwerken.

Sextoy-demonstratrice worden

Voorbereidingen ter plaatse

Als demonstratrice zorg je zelf voor een stijlvolle presentatie van de artikelen bij de gastvrouw thuis. Je bereidt ook de aparte ruimte voor waar de klanten aan het einde van de demonstratie anoniem hun bestellingen kunnen doorgeven. De avond is ingedeeld in verschillende thema’s: cosmetica, sextoys, spelletjes voor paren en lingerie. Na afloop van de presentatie handelt de demonstratrice dan de bestellingen elektronisch af aan de hand van een meegeleverd bestand en int de verschuldigde bedragen.

Hoe plan je een sextoy-demonstratie in?

Er bestaan verschillende manieren om een thuisdemonstratie van sextoys in te plannen. Als thuisdemonstratrice van sextoys kun je zelf demonstraties inplannen, maar je kunt ook rekenen op Lovely Secret om je hierbij te begeleiden. Zo kunnen sextoy-avondjes worden geprogrammeerd:

Bij een thuisdemonstratie

Wanneer je een demonstratie geeft, zul je merken dat een aantal vriendinnen van de gastvrouw je vragen om zelf ook een sextoy-avondje te kunnen organiseren.

Je kunt dan meteen een afspraak voor hen maken door dit te vermelden in je elektronische agenda. Als je toekomstige klant nog niet precies weet op welke datum en vraagt om op een later tijdstip opnieuw contact met haar op te nemen, voer je dit in je planning in. Je toekomstige klant zal dan door ons salesteam opnieuw gecontacteerd worden en de demonstratie zal ingepland worden in jouw agenda op basis van jouw beschikbaarheid.

Via onze website

Doordat we actief aanwezig zijn op het internet en sociale media, ontvangen we veel aanvragen voor sextoy-demonstraties via onze website.

Deze verzoeken worden gelijkelijk verdeeld over onze demonstratrices op basis van geografische ligging en beschikbaarheid. Onze regionale online acties stellen ons ook in staat in elke regio het hele jaar door te promoten, zodat er het hele jaar door werk is voor al onze demonstratrices.

Bij events

Het hele jaar door neemt Lovely Secret deel aan talloze events en ontvangt zo veel aanvragen.

Vrouwenbeurzen, ladies nights, eroticabeurzen, avondmarkten, stadsborrels... Sextoy-avondjes die op deze events worden aangevraagd, worden verdeeld onder de aanwezige demonstratrices. Ons salesteam neemt daarna contact op met al deze toekomstige klanten. Jij hoeft enkel deel te nemen aan deze evenementen en je agenda bij te werken..

DEMONSTRATRICE WORDEN
Job  •  Sector  •  Opleiding  •  Pakket  •  Vergoeding  •  Vragen-antwoorden