JE VRIEND(INN)EN UITNODIGEN

Op je thuisdemonstratie van sextoys

Je vriend(inn)en op de juiste manier uitnodigen voor een sextoy-demonstratie is niet altijd eenvoudig. Wat je nodig hebt, zijn namelijk mensen die “zeker” en niet “misschien” zullen deelnemen. Dankzij de volgende nuttige tips kun je vriend(inn)en uitnodigen én ervoor zorgen dat ze deelnemen aan je sextoy-demo of dat ze nuttig zijn om andere deelnemers te vinden. Houd er rekening mee dat hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe hoger de waarde van je cadeaubon zal zijn. Zo maak je kans op een duurder cadeau of op meer cadeaus.

Je vriendinnen uitnodigen op een sextoy-demonstratie

Je vriend(inn)en op papier uitnodigen

Niets is leuker dan zelf een papieren uitnodiging overhandigen aan de mensen die je graag op je bijeenkomst zou zien. Je kunt dan ook meteen uitleggen hoe zo’n sextoy-avondje verloopt en dat het vooral om pret hebben gaat… Wanneer je sextoy-demonstratie is vastgelegd, stuurt Lovely Secret je per post twintig papieren uitnodigingen op maat waarmee je je vriend(inn)en kunt uitnodigen. Die kun je dan aan je vriend(inn)en uitdelen wanneer je ze ziet. Zo weet je ook meteen of ze beschikbaar zullen zijn.

Je vriendinnen uitnodigen op een sextoy-demonstratie

Je vriend(inn)en via e-mail uitnodigen

E-mail vormt nog steeds een goede manier om vriend(inn)en uit te nodigen op een sextoy-avondje. Het responspercentage is meestal hoog omdat de persoon in kwestie je kent en daarom de e-mail opent om te antwoorden. Enkele dagen na de bevestiging van je sextoy-feestje stuurt Lovely Secret je een aangepaste, virtuele uitnodiging in fotoformaat. Je kunt die in je e-mail gebruiken om elke persoon persoonlijk uit te nodigen die je graag op je demonstratie zou willen zien. Voeg een korte persoonlijke boodschap toe om te voorkomen dat je bericht ongelezen blijft.

Je vriendinnen uitnodigen op een sextoy-demonstratie

Je vriend(inn)en uitnodigen via Facebook

De meeste van je vriend(inn)en gebruiken dagelijks Facebook. Het vormt dus de ideale plek om contact met hen op te nemen en in de kijker te lopen. Je kunt een event aanmaken en je vrienden uitnodigen om deel te nemen. Breng ze op de hoogte via een privébericht zodat je er zeker van bent dat het event door de mensen in kwestie ook gezien wordt, wat niet altijd het geval is. Veel mensen ontvangen namelijk regelmatig meldingen, waardoor ze er na verloop van tijd niet veel aandacht meer aan besteden. Je kunt het event ook opnemen in je tijdlijn om zo de impact bij je kennissen te vergroten.

Je vriendinnen uitnodigen op een sextoy-demonstratie

Je vriend(inn)en uitnodigen via sms

Sms’en blijft het snelste medium met de grootste respons. Iemand die een sms-bericht ontvangt, leest het meestal binnen enkele minuten. Het effect is dus ogenblikkelijk en je zult ook sneller reacties krijgen. Je vrienden uitnodigen per sms is één ding, maar je kunt ze natuurlijk ook een paar dagen vóór je sextoy-avondje een herinnering sturen met de datum en het tijdstip zodat ze geen andere verplichtingen aangaan. Vergeet niet dat het bedrag van je waardebon bepaald wordt door de aankopen van de vriend(inn)en die op je demo aanwezig zullen zijn!

VOORBEREIDING
Checklist  •  Vriendinnen uitnodigen  •  Voorbereidingen thuis  •  Ontvangst van de demonstratrice