Voordelen voor de gastvrouwen

Voordelen voor de gastvrouwen

Wat zijn de voordelen voor de gastvrouwen?

Ontdek de talrijke voordelen die ons merk biedt aan gastvrouwen die een sextoy-demonstratie in hun huis organiseren. Door middel van een commissie, allerlei geschenken en speciale promoties doen we ons best om iedereen blij te maken die de tijd neemt om zijn of haar huis voor te bereiden op zijn of haar vrienden en onze demonstratrice. Bereken alvast het bedrag van je waardebon.

Voordelen voor de gasten

Voordelen voor de gasten

Wat zijn de voordelen voor de genodigden?

Ook de gasten worden in de watten gelegd door Lovely Secret. Als ze één van onze avondjes bijwonen, krijgen ze professioneel advies en kunnen ze profiteren van speciale aanbiedingen, voordelige pakketten en allerlei cadeautjes bij de levering van hun bestelling. Het kan dus interessant en voordelig zijn om positief te reageren als een vriend(in) je uitnodigt op een sextoy-avondje.

Voordelen voor wie ook een demo wil organiseren

Voordelen voor wie zelf een demo wil organiseren

Wat zijn de voordelen voor wie zelf een demo wil organiseren?

Heb je genoten van het demoavondje en wil je zelf thuis ook een sextoy-demonstratie organiseren met vriend(inn)en of familieleden? Geen enkel probleem! Als je zelf een demo organiseert, kun je profiteren van extra voordelen, zoals cadeaus of bonnen ter waarde van een groot bedrag. Als je geïnteresseerd bent, twijfel dan niet langer en organiseer zelf ook een avondje met vriend(inn)en.